ΠΑΟΚ

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Σχορτσανίτης

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Σχορτσανίτης

Στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε την Τετάρτη (4/11) ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης όπου τον υποδέχθηκε ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μετράει αντίστροφα για την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ, καθώς βρέθηκε την Τετάρτη (4/11) στα γραφεία της ΚΑΕ, όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρός της Μπάνε Πρέλεβιτς.

Ο δυναμικός διεθνής σέντερ θα τεθεί στην διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου αρχής γενομένης από αύριο Πέμπτη (5/11) και αφού η αποστολή θα έχει επιστρέψει από τη Ρωσία όπου στις 16:00 αντιμετωπίζει για την 4η αγωνιστική της Α΄ φάσης των ομίλων του Eurocup την Αβτοντόρ Σαρατόφ.

Ο Σχορτσανίτης έχοντας αφήσει πίσω του τον Ερυθρό Αστέρα και το Βελιγράδι μαζί με την Euroleague είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ μετά από κάτι περισσότερες από δύο ολόκληρες αγωνιστικές περιόδους. Σύμφωνα δε με όλες τις ενδείξεις θα κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου στο "Μελίνα Μερκούρη" του Ρεθύμνου (07/11, 17:00).

Από την στιγμή που ο Σχορτσανίτης θα τεθεί στην διάθεση του Μαρκόπουλου θα του προσφέρει μία σημαντική λύση για τις μάχες μέσα στις δύο ρακέτες και ειδικότερα στην συλλογή των ριμπάουντ. Σε έναν τομέα όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης δείχνει να πονάει στο ξεκίνημα των αγωνιστικών της υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Eurocup.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ βρισκόμενος στο Σαρατόφ έκανε το πρωί την μοναδική του - χαλαρή - προπόνηση επί ρωσικού εδάφους εν όψει του σημερινού παιχνιδιού του με την Αβτοντόρ στις 16:00. Σε ένα παιχνίδι όπου ο Μαρκόπουλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα με μοναδικό αντίπαλο την κούραση από το επίπονο ταξίδι. Υπενθυμίζεται πως η αποστολή του "Δικεφάλου ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τρίτης στις 6:30 για την Αθήνα και μετά από μία ώρα αναμονής στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ταξίδεψε για την Μόσχα.

Χρειάστηκαν ωστόσο 3,5 ώρες να ολοκληρωθεί η πτήση για την πρωτεύουσα της Ρωσίας όπου ακολούθησε νέα αναμονή πέντε ωρών πριν από την τρίτη και τελευταία πτήση για το Σάρατοφ διάρκειας μιάμιση ώρας. Εκεί όπου η αποστολή του ΠΑΟΚ έφθασε μετά από 12,5 ώρες ταξιδιού και όπως ήταν επόμενο πήγε κατευθείαν για ξεκούραση εν όψει του αποψινού παιχνιδιού.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ