ΠΑΟΚ

Εφτασε ο Σάιμπερτ για ΠΑΟΚ

Εφτασε ο Σάιμπερτ για ΠΑΟΚ

Το βράδυ της Τρίτης "πάτησε" στη Θεσσαλονίκη ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Τζόρνταν Σάιμπερτ. Τι δήλωσε ο 24χρονος παίκτης

Αφίξεις παικτών του ΠΑΟΚ την Τρίτη... Μετά τον Νέναντ Μιλιένοβιτς στη Θεσσαλονίκη είναι πλέον και ο Τζόρνταν Σάιμπερτ. Ο 24χρονος Αμερικανός (με ύψος 1.93) την σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε στους Erie Bay Ηawks έχοντας 13,1 πόντους μέσο όρο.

Μετά τα μεσάνυχτα θα φτάσει στην Ελλάδα και ο Λετόνος καλαθοσφαιριστής, Ζάνις Πέινερς, το πρωί της Τετάρτης θα "πατήσει" στη Θεσσαλονίκη ο Αμερικανός φόργουορντ του "Δικεφάλου", Μπράντον Τέιλορ ενώ την αυριανή (17/8) μέρα θα βρεθεί στην πόλη και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί να είναι στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη.

"Χαίρομαι που είμαι σε μια ομάδα με νεανικό σύνολο"

Ο Αμερικανός φτάνοντας στη Θεσσαλονίκη είπε: " Εχω στο μυαλό μου τις νίκες. Είμαι ανταγωνιστικός λόγω του καλού σουτ, ωστόσο θα πρέπει να βελτιωθώ σε κάποιους τομείς όπως ο χειρισμός της μπάλας. Για τον ΠΑΟΚ μου έχουν μιλήσει ο Σι Τζέι Γουότσον και ο Κιθ Κλάντον".

Για τον Μπράντον Τέιλορ τον οποίο θα έχει συμπαίκτη στον "Δικέφαλο", τόνισε: " Ένας συμπαίκτης μου στο κολέγιο μου είπε καλά λόγια γι' αυτόν, για το πολύπλευρο στυλ παιχνιδιού του αλλά και για το σκοράρισμα".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ φέτος (2016-17) έχει αρκετούς νεαρούς παίκτες και διαθέτει ένα εντελώς νέο ρόστερ, υπογράμμισε: " Χαίρομαι που θα αποτελέσω μέλος μιας ομάδας με νεανικό σύνολο η οποία χτίζεται από την αρχή".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ