ΠΑΟΚ

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Άσκα

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΑΣΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΑΣΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο Ιβάν Άσκα "προσγειώθηκε" στη Θεσσαλονίκη και δήλωσε έτοιμος να προσφέρει στον ΠΑΟΚ, προκειμένου ο "δικέφαλος" να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ο Ιβάν Άσκα είναι το νέο μέλος του ΠΑΟΚ εδώ και μερικές ημέρες, με τον 27χρονο φόργουορντ/σέντερ να "προσγειώνεται" στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Παρασκευής (24/3). Ο πρώην παίκτης του Ικάρου Χαλκίδας μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο "Μακεδονία", ενώ δήλωσε άγνοια για το αν θα αγωνιστεί το Σάββατο (25/3, 17:00) απέναντι στον Προμηθέα Πατρών για την 23η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις πρώτες σκέψεις για τη νέα σελίδα στην καριέρα του: " Θέλω να δώσω ό,τι έχω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου μέσα στο γήπεδο".

Για το τι ξέρει για τον ΠΑΟΚ από το προηγούμενο πέρασμα του από την Ελλάδα: " Η ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν μία πολύ σκληρή ομάδα που με έπαιξε με νταμπλ τιμ όταν την είχα αντιμετωπίσει ως αντίπαλος. Θυμάμαι το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, είχαμε παλέψει πολύ με τον Ίκαρο, αλλά τελικά ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που κέρδισε στο τέλος".

Για το αν μπορεί θέλει να μιμηθεί τον Keith Clanton, ο οποίος αποκτήθηκε πέρυσι την ίδια χρονική περίοδο και έμεινε στον ΠΑΟΚ και την επόμενη χρονιά: " Ναι, θέλω να παίξω σκληρά και να δώσω ό,τι έχω. Πιστεύω στις δυνατότητες μου".

Για τον τρόπο παιχνιδιού του: " Είμαι γρήγορος για το μέγεθος μου και βοηθάω στα ριμπάουντ σε άμυνα και επίθεση. Δουλεύω σκληρά εντός κι εκτός παρκέ".

Για το πως βλέπει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: " Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα ο ΠΑΟΚ και για αυτόν τον λόγο ήθελα να έρθω. Πριν δύο χρόνια είχαμε και πάλι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περιμέναμε. Τώρα έγινε και θέλω να βοηθήσω την ομάδα".

Για το αν έχει μιλήσει με τον προπονητή και αν θα παίξει αύριο κόντρα στον Προμηθέα Πατρών: " Δεν ξέρω. Είμαι εδώ για να κάνω ό,τι χρειάζεται η ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ