ΠΑΟΚ

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Τρις

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Τρις

Ο Μπράντον Τρις -το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ- προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου βρήκε στο πρόσωπο του Μπράντον Τρις τον γκαρντ που έψαχνε, με τον Αμερικανό γκαρντ (26 ετών, ύψος 1.93) να προσγειώνεται στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τρίτης (12/09).

"Είμαι έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα με όποιον τρόπο μου ζητήσει ο προπονητής μου", ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Μπράντον Τρις.

Από εκεί και πέρα, για τον ρόλο του στον ΠΑΟΚ, είπε: "Ρώτησα τον κόουτς τι θα ήθελε να κάνω… Μπορώ να προσφέρω στην ομάδα με πολλούς τρόπους. Μου αρέσει να παίζω και στο ‘3’ επειδή είμαι δυνατός".

Ακόμα, ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε: "Θέλω να προσαρμοστώ και να τρέξω για να ‘φτάσω’ την ομάδα. Να μπορέσω να μάθω τα συστήματα. Μαθαίνω γρήγορα, είμαι έξυπνος παίκτης…".

Για τους στόχους που έχει βάλει, ο Τρις ανέφερε: "Προσωπικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει. Στις προηγούμενες ομάδες μου, όσο καλύτερα έπαιζε μια ομάδα, τόσο περισσότερα πρόσφερα κι εγώ. Με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ να βοηθήσω, αυτό θα είναι καλό. Και στο τέλος πάντα ο στόχος είναι η νίκη".

Για την πρόκληση του FIBA Champions League, τόνισε: "Είναι μεγάλη ευκαιρία. Υπάρχει μεγαλύτερη προβολή για μένα και την ομάδα. Και είναι μια ευκαιρία για περισσότερες νίκες".

Για τις περιοχές των ΗΠΑ που δοκιμάζονται από φυσικές καταστροφές, είπε: "Έχω αρκετούς συγγενείς στην Τζόρτζια, τη Φλόριντα και το Χιούστον που δοκιμάζονται από τους τυφώνες. Ο πατέρας μου έμενε στη Νέα Ορλεάνη όταν χτύπησε ο τυφώνας «Κατρίνα», με αποτέλεσμα να μετακομίσει στο Χιούστον."

Τέλος, για την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου, δήλωσε: "Έφυγα από τη Νέα Υόρκη και είδα αρκετά αφιερώματα σχετικά με το γεγονός. Είναι μέρος της ιστορίας της Αμερικής. Στέλνω προσευχές στις οικογένειες όλων των θυμάτων."

Η φωτογραφία από την άφιξη του Αμερικανού, όπως δημοσιεύτηκε στο επίσημο προφίλ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο twitter:

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Τρις

Ο Μπράντον Τρις με τη φανέλα της νέας του ομάδας:

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Τρις
MOTIONTEAM
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ