ΠΑΟΚ

Δύο εβδομάδες εκτός ο Μαργαρίτης

Δύο εβδομάδες εκτός ο Μαργαρίτης

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης την Παρασκευή (25/9) διαπιστώθηκε πως έχει οστικό οίδημα μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε στο αριστερό γόνατο.

Ξαφνικό πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ και τον Σούλη Μαρκόπουλο... Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, υποβλήθηκε την Παρασκευή σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε πως έχει οστικό οίδημα. Έτσι θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες (διάστημα κατά το οποίο φαίνεται ότι δεν θα μπορεί να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας) ώστε να ακολουθήσει εντατική θεραπευτική αγωγή και φυσιοθεραπεία.

Ο Μαργαρίτης δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Σμύρνη για το Pinar Cup 2015 και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Έμεινε με Μάρκοβιτς, Κακαρούδη και Κώττα...

Πλέον μετά τον τραυματισμό του Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο ΠΑΟΚ στη ρακέτα έχει μείνει με τον Νίκολα Μάρκοβιτς, τον Κώστα Κακαρούδη και τον νεαρό, Θωμά Κώττα. Γίνεται αντιληπτό πως γίνεται πλέον μεγαλύτερη η ανάγκη για άμεση απόκτηση ενός σέντερ... Ανάμεσα στους διαθέσιμους παίκτες είναι ο Φεντόρ Λικχολίτοφ, αν και αυτή την στιγμή ο "Δικέφαλος" προσανατολίζεται σε καλαθοσφαιριστές από τις ΗΠΑ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ