ΠΑΟΚ

Δύο εκτός μάχης και ένας αμφίβολος για Παναθηναϊκό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods (15/10, 18:00) δίχως τους Αντώνη Κόνιαρη και Θοδωρή Ζάρα. Αμφίβολη η παρουσία του Όουεν Κλάσεν, λόγω προβλήματος στη μέση.

Αντί να μειώνονται, τα προβλήματα αυξάνονται στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου αγνοεί τη χαρά της νίκης τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά σαν να μην έφτανε αυτό βλέπει αρκετά βασικά στελέχη της να μένουν εκτός μάχης λόγω τραυματισμού. Ο "δικέφαλος" θα παραταχθεί στο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods (15/10, 18:00) δίχως τους Αντώνη Κόνιαρη και Θοδωρή Ζάρα.

Ο πρώτος έκανε ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή (13/10) και θα συνεχίσει το εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας στον αστράγαλο για να είναι ετοιμοπόλεμος εν όψει της μονομαχίας με την Γκαζιαντέπ (18/10) για το Basketball Champions League. Όσον αφορά τον δεύτερο, η μαγνητική στην οποία υπεβλήθη έδειξε πως έχει θλάση στους προσαγωγούς. Ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ ταλαιπωρούνταν από ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες, αλλά "έσφιξε τα δόντια" για να βοηθήσει εν μέσω άλλων απουσιών. Αυτό επιβάρυνε την κατάστασή του, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για τον αγώνα με το "τριφύλλι" και να είναι αμφίβολος για τον ευρωπαϊκό αγώνα που ακολουθεί.

Από την άλλη, ο Όουεν Κλάσεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και υποβλήθηκε επίσης σε μαγνητική, που έδειξε πως υπάρχει δυσκοκήλη. Ο σέντερ του ΠΑΟΚ έμεινε εκτός του σημερινού (13/10) προγράμματος και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο (14/10), λίγο πριν ταξιδέψει η αποστολή για την Αθήνα.

Στα παραπάνω ονόματα, προσθέστε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που παραμένει εκτός μάχης λόγω της επέμβασης που έκανε στους κοιλιακούς πριν από περίπου είκοσι μέρες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ