ΠΑΟΚ

Δουλεύει για Καβάλα, σκέφτεται τα πλέι οφ

Δουλεύει για Καβάλα, σκέφτεται τα πλέι οφ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν υπάρχουν προβλήματα εν όψει του ματς με την Καβάλα ενώ στον ΠΑΟΚ περιμένουν να οριστούν επισήμως οι ημερομηνίες για τα πλέι οφ και υπάρχει πίστη πως ο "Δικέφαλος" μπορεί να "σπάσει" είτε την έδρα της ΑΕΚ, είτε του Άρη.

Mία προπόνηση υπήρχε για τους παίκτες του ΠΑΟΚ την Τετάρτη (6/4). Κατά την διάρκεια αυτής δεν υπήρχαν προβλήματα και στο πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι οι παίκτες. Ο "Δικέφαλος" δουλεύει για το σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς με την Καβάλα (με νίκη το Σάββατο και ήττα της Κηφισιάς από τον Παναθηναικό, ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα) αλλά παράλληλα στις τάξεις της ομάδας έχουν στο μυαλό τους στα πλέι οφ.

Στον ΠΑΟΚ (όπως φυσικά και στις άλλες ομάδες) περιμένουν να οριστούν επισήμως οι ημερομηνίες για την πρώτη φάση των πλέι οφ, η οποία -εκτός απροόπτου- θα αρχίσει την επόμενη εβδομάδα. Το θετικό για τον "Δικέφαλο" είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς, όπως γινόταν συνεχώς το προηγούμενο διάστημα και το ζητούμενο είναι η ομάδα να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για τα πλέι οφ.

Εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ αν τερματίσει πέμπτος στην κανονική περίοδο ενώ αν τερματίσει έκτος, θα παίξει κόντρα στον Άρη. Όποια από τις δύο ομάδες θα είναι ο αντίπαλος, στον "Δικέφαλο" υπάρχει η πίστη ότι οι "ασπρόμαυροι" μπορούν να "σπάσουν" την έδρα (η ΑΕΚ ή ο Άρης θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας) και να κάνουν το "break".

Φυσικά στον ΠΑΟΚ παράδεχονται πως η ΑΕΚ και ο Άρης φέτος (2015-16) είναι αρκετά δυνατοί, ωστόσο τόσο οι άνθρωποι του "Δικεφάλου όσο και οι παίκτες εκτιμούν πως ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες για να κάνει την "ζημιά" στα πλέι οφ. το μεταξύ η ΚΑΕ ενημέρωσε πως "στη λίστα με τις 25 κορυφαίες ομάδες μπάσκετ της Ευρώπης στον χώρο των social media βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία (1/3/2016) που παρουσίασε το έγκυρο περιοδικό Digital Sports Media, τα οποίο καταγράφει τις τάσεις στον χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση, ο ΠΑΟΚ είναι στην 23η θέση της σχετικής λίστας του Digital Sports Marketing με 79.520 ακόλουθους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ