ΠΑΟΚ

Δουλειά εν όψει Λαυρίου και Τζάκσον

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις, με φόντο την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο Megabolt (30/12, 16:30). Την άφιξη του Νταρνέλ Τζάκσον περιμένουν στον "δικέφαλο" μέχρι το βράδυ.

Οι μέρες ξεκούρασης ανήκουν στο παρελθόν για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι επέστρεψαν στην δράση την Τρίτη (26/12) με διπλή προπόνηση. Με φόντο την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στο Λαύριο Megabolt (30/12, 16:30), οι "μελανόλευκοι" έπιασαν δουλειά για τα καλά, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να ξεκινά τον σχεδιασμό εν όψει της μονομαχίας με το σύνολο του Χρήστου Σερέλη, που φέτος εντυπωσιάζει με την εικόνα και τα αποτελέσματά του.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν είχε πάντως, στη διάθεσή του στη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος δεν συμμετείχε προληπτικά λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν δίχως πρόβλημα.

Την ίδια ώρα, στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρίσκεται μέχρι το βράδυ ο Νταρνέλ Τζάκσον, που αποτελεί τον αντικαταστάτη του Όουεν Κλάσεν στη ρακέτα του ΠΑΟΚ. Ο νεοαποκτηθείς σέντερ θα προσγειωθεί στο "Μακεδονία" και στόχος είναι να είναι σε θέση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με το Λαύριο Megabolt.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ