ΠΑΟΚ

Δίχως Σχορτσανίτη η αποστολή του ΠΑΟΚ

Δίχως Σχορτσανίτη η αποστολή του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ αναχώρησε για την Αθήνα δίχως τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη καθώς εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν προπονήθηκε την Κυριακή (7/2). Απών και ο Κώστας Βασιλειάδης.

Μπορεί το Σάββατο (6/2) ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης να πήρε μέρος στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ αλλά αυτό δεν συνέβη την Κυριακή (7/2). Για αυτό ο διεθνής σέντερ που συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (8/2, 18:30).

Στην περίπτωση του Σχορτσανίτη εφόσον η κατάστασή του είναι καλύτερα την Δευτέρα το πρωί όταν και θα εξεταστεί τότε και μόνο θα μεταβεί στην Αθήνα και θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με τους "ερυθρόλευκους".

Υπενθυμίζεται πως η αποστολή του ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ακολουθεί αυτό με την Λιμόζ την Τετάρτη (10/2). Παιχνίδι με το οποίο θα ολοκληρωθεί η παρουσία του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Last-32 του Eurocup όπου και θα φανεί το ενδεχόμενο της πρόκρισης του "Δικεφάλου" στους 16 του θεσμού.

Εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ εκτός του Σχορτσανίτη έμεινε και ο Κώστας Βασιλειάδης που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το πέλμα του. Τραυματισμός που του είχε στερήσει την παρουσία του και στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με την Βαλένθια στο PAOK Sports Arena. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα απουσιάσει τόσο στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ όσο και σε αυτό της Τετάρτης στη Γαλλία κόντρα στη Λιμόζ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ