ΠΑΟΚ

Δίχως "Σόφο" κόντρα σε Ολυμπιακό και Λιμόζ

Δίχως "Σόφο" κόντρα σε Ολυμπιακό και Λιμόζ
Σχορτσανίτης INTIME SPORTS

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης εξετάστηκε την Δευτέρα (8/2) και λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο δεν θα παίξει το απόγευμα στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό και μεθαύριο κόντρα στη Λιμόζ καθώς θα μείνει εκτός για 10 μέρες.

Το θέμα των ενοχλήσεων στο γόνατο που ταλαιπωρεί τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη τις τελευταίες μέρες θα τον αφήσει τελικά εκτός δράσης για τις επόμενες δέκα μέρες. Αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει τόσο από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ όσο και από αυτό στη Γαλλία με τη Λιμόζ.

Ο Ελληνας σέντερ, που δεν προπονήθηκε χθες Κυριακή (7/2) και δεν έφυγε για την Αθήνα με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ λίγες ώρες αργότερα, εξετάστηκε την Δευτέρα και τα αποτελέσματα δεν ήταν ευχάριστα. Αυτά που θα κρίνανε αν θα αναχωρούσε στη συνέχεια για την Αθήνα ώστε το απόγευμα να αγωνιζόταν στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό (18:30).

Ο "Σόφο" αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 10 μέρες. Έτσι δεν θα αγωνιστεί σίγουρα απέναντι σε Ολυμπιακό και Λιμόζ λόγω του προβλήματος που έχει με το γόνατό του. Το αν θα μπορέσει να προλάβει το παιχνίδι με το Ρέθυμνο, θα φανεί στην πορεία των ημερών.

Υπό φυσιολογικές ωστόσο συνθήκες ο διεθνής σέντερ του ΠΑΟΚ δεν θα παίξει ούτε κόντρα στους Κρητικούς, εκτός κι αν παρουσιάσει εντυπωσιακή πρόοδο το πρόβλημα στο γόνατό του. Εξάλλου και τις προηγούμενες μέρες δεν ήταν λίγες οι φορές που αγωνιζόταν σε κάποιο παιχνίδι με συντηρητικό πρόγραμμα.

Όπως ακόμη και πριν από το παιχνίδι με τον Άρη για το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αλλά παρόλα αυτά και αγωνίστηκε και η παρουσία του ήταν βαρόμετρο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Όπως και τέσσερις μέρες μετά στο εκ νέου εντός έδρας παιχνίδι με τη Βαλένθια για τον όμιλο της φάσης του Last-32 του Eurocup στο PAOK Sports Arena.

Πλέον απομένει να φανεί πως θα καλυφθεί το κενό του Σχορτσανίτη από τον Σούλη Μαρκόπουλο. Καταρχήν από τον Θωμά Κώττα και στην πορεία θα κριθεί κατά πόσο θα γίνει κίνηση απόκτησης κάποιου σέντερ Αμερικανού ή σέντερ ακόμη και με μηνιαίο συμβόλαιο αν και επί του παρόντος δεν υπάρχει τέτοια σκέψη.

Υπενθυμίζεται πάντως πως εκτός του Σχορτσανίτη ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι στο ΣΕΦ δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Κώστα Βασιλειάδη. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ταλαιπωρείται από το πέλμα του που θα τον κρατήσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός δράσης μετά από τη νίκη επί της Βαλένθια την περασμένη Τετάρτη στο PAOK Sports Arena. Μάλιστα εκτός από το παιχνίδι κόντρα στους "ερυθρόλευκους" θα απουσιάσει και μεθαύριο στη Γαλλία απέναντι στη Λιμόζ.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ θα πρέπει να σημειωθεί ότι την περιμένει ένα ιδιαίτερα κουραστικό ταξίδι στο δρόμο για τη γαλλική πόλη. Κι αυτό γιατί αφού διανυκτερεύσει στην Αθήνα θα ταξιδέψει για το Μόναχο και από την πρωτεύουσα της Βαυαρίας θα πετάξει για την Τουλούζ από όπου θα μεταβεί οδικώς μετά από τρεις ώρες στη Λιμόζ.

Στην αποστολή για το τελευταίο παιχνίδι της φάσης του ομίλου του Last-32 του Eurocup θα φανεί σήμερα αν θα ταξιδέψει ο Νίκος Καμάρας. Αν όχι η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αποτελείται από 10 παίκτες ενώ και σήμερα στο ΣΕΦ θα αποτελείται από 11.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ