ΠΑΟΚ

Δίχως νίκη στα ημιτελικά εδώ και 15 χρόνια

Δίχως νίκη στα ημιτελικά εδώ και 15 χρόνια
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ, που έχασε από τον Παναθηναικό, αγνοεί την νίκη στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος από το 2000, όταν είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό στο Παλέ. Θυμηθείτε...

O ΠΑΟΚ την Τρίτη ήταν κακός απέναντι στον Παναθηναικό, έχασε (65-83) και αποκλείστηκε από τους "πράσινους" (το μυαλό τώρα είναι στον μικρό τελικό, με το σημαντικό πρόβλημα της απουσίας του Τζούλιαν Βον που έχει οστικό οίδημα).

Μάλιστα με αυτό το αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου, ο "Δικέφαλος" έφτασε τα 15 χρόνια που αγνοεί την νίκη στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος.

Η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ κέρδισε στους ημιτελικούς ήταν στις 7/5/2000. Τότε είχε επικρατήσει του Ολυμπιακού με 87-67 στη Θεσσαλονίκη και σε συνδυασμό με το "διπλό" (66-69) στο ΣΕΦ που είχε "έρθει" πριν γίνει το ματς στο Παλέ, πήρε την πρόκριση για τον τελικό του πρωταθλήματος.

Δίχως νίκη στα ημιτελικά εδώ και 15 χρόνια
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 580

Οικονομικά προβλήματα, κακή πορεία και λίγες συμμετοχές στα ημιτελικά

Τα επόμενα χρόνια ήταν... μίζερα για τον "Δικέφαλο" ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από πολλά οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα να έχει κακή αγωνιστική πορεία και να μην μπορεί να "μπει" στην τετράδα του πρωταθλήματος. Χρειάστηκε να φτάσουμε στην σεζόν 2010-11 ώστε ο ΠΑΟΚ να πάρει ξανά μέρος στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος.

Οι "ασπρόμαυροι" τότε (2010-11) αντιμετώπισαν τον Παναθηναικό έχοντας τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς. Ο "Δικέφαλος" μετά συμμετείχε και πάλι στα ημιτελικά την σεζόν 2013-14 έχοντας ξανά τρεις ήττες από τους "πράσινους" ενώ φέτος έχασε τρεις φορές από το σύνολο του Σωτήρη Μανωλόπουλου. Δηλαδή μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την σεζόν 1999-2000 ο ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος έχει 9 σερί ήττες, όλες από τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ