ΠΑΟΚ

Διπλή προπόνηση χωρίς Μαργαρίτη και Κλάντον

Διπλή προπόνηση χωρίς Μαργαρίτη και Κλάντον

Χωρίς τους Βαγγέλη Μαργαρίτη και Κιθ Κλάντον συνέχισε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ, για τον αγώνα κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (8/4, 17:00).

Με δύο προπονήσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν πρωί και απόγευμα στο PAOK Sports Arena, συνεχίστηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, ενόψει του αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (8/4 στις 17:00).

Το πρωί, το πρόγραμμα της ομάδας περιελάμβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και σουτ και το απόγευμα προπόνηση τακτικής. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης που υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στην χθεσινή προπόνηση, ξεκίνησε εντατικό πρόγραμμα θεραπείας, ενώ εκτός προπόνησης για προληπτικούς λόγους έμεινε και ο Κιθ Κλάντον. Ο Αμερικανός σέντερ ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Νέναντ Μιλιένοβιτς θα συνεχίσει στο Βελιγράδι το πρόγραμμα που ακολουθεί και θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή, για να τεθεί στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου από την επόμενη Δευτέρα (10/4). Την Τετάρτη (5/4) θα πραγματοποιηθεί μία προπόνηση (14:00).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ