ΠΑΟΚ

Δίπλα σε ΚΑΕ και Σούλη ο Σαββίδης

Δίπλα σε ΚΑΕ και Σούλη ο Σαββίδης

Η παρουσία του Σαββίδη στο "Παλατάκι" και το τετ α τετ του με τον Σούλη Μαρκόπουλου. Διαβάστε το πλούσιο ρεπορτάζ!

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το παρών στο "Παλατάκι" για να καταδείξει για τα καλά με αυτόν τον τρόπο το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει από την πλευρά του για την ομάδα μπάσκετ, αφού το αν θέλει να εμπλακεί διοικητικά στην ΚΑΕ φρόντισε να το δείξει με άλλον τρόπο, πιο ουσιαστικό.

Παρακολουθεί τα οικονομικά της ΚΑΕ

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες ο Σαββίδης παρακολουθεί εδώ και καιρό τα οικονομικά δεδομένα της ΚΑΕ και δεν αποκλείεται στο προσεχές μέλλον να προχωρήσει και στο τελικό έλεγχο, με την βοήθεια των συνεργατών του, έτσι ώστε να του δοθεί η δυνατότητα να εμπλακεί για τα καλά στο διοικητικό και οικονομικό κομμάτι. Το τι μέλλει γενέσθαι θα το δούμε στο άμεσο μέλλον, αλλά όλα δείχνουν πως το πρώτο βήμα από την πλευρά του Ρώσου επιχειρηματία έχει γίνει.

Τα είπε με Σούλη

Τέλος, δεν θα μπορούσε να περάσει στα ψιλά και η συνάντηση που είχε με τον Σούλη Μαρκόπουλο, μετά το τέλος του αγώνα με την Ζιέλονα Γκόρα. Ο Ρώσος αγκάλιασε τον προπονητή του ΠΑΟΚ και σύμφωνα με πληροφορίες του τόνισε πως είναι κοντά του, ενώ του έδωσε συγχαρητήρια για την απόφαση που πήρε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και να γυρίσει την πλάτη στον Ολυμπιακό.

"Εγώ είμαι δίπλα σου. Ό,τι θελήσεις, ζήτησέ το!", φέρεται να του είπε, ενώ ολοκλήρωσε λέγοντάς του : "Μπράβο σου που έμεινες στην ομάδα, εκτιμώ ιδιαίτερα αυτό που έκανες".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ