ΠΑΟΚ

Διέλυσε τα κοντέρ ο Χρυσικόπουλος, 31 πόντους στα Τρίκαλα!

Διέλυσε τα κοντέρ ο Χρυσικόπουλος, 31 πόντους στα Τρίκαλα!

Με τον Λίνο Χρυσικόπουλο να κάνει τρομερή εμφάνιση και τον Φιλ Γκος θετικό ντεμπούτο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε των Τρικάλων σε φιλική αναμέτρηση στο ΔΑΚ Καλαμαριάς (VIDEO).

Με τους Κλάασεν, Κόνιαρη, Μαργαρίτη, Κατσίβελη να βρίσκονται με τις εθνικές ομάδες Καναδά και Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ είχε έναν καλό λόγο για να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα στη φιλική αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, τα οποία νίκησε (78-75) στο ΔΑΚ Καλαμαριάς το μεσημέρι του Σαββάτου (25/11).

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον Φιλ Γκος που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, την ώρα που ο Μπράντον Τρις έπαιζε λίγο εξαιτίας ενός πρηξίματος στον αντίχειρα και ο Ουσμάν Κρουμπάλι έπαιρνε ελάχιστα λεπτά για προληπτικούς λόγους. Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Λίνος Χρυσικόπουλος που διέλυσε τα κοντέρ (31 πόντους με δυο τρίποντα είχε ο Κερκυραίος φόργουορντ), ενώ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πέτυχε τους πρώτους του πόντους από τη μέρα που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

" Ο Goss έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση, έχει γρήγορη προσαρμογή γιατί έχει την εμπειρία και σαν χαρακτήρας και σαν αθλητής να διαχειριστεί εύκολα καταστάσεις. Χρειάζεται σίγουρα χρόνο για να βρει ρυθμό και να παίξει στο επίπεδο που έπαιξε σήμερα, αλλά σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα" σχολίασε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στο paokbc.gr και πρόσθεσε: " Ηταν ένα καλό τεστ και για τον Χαραλαμπόπουλο, που έδειξε και σήμερα ότι θέλει περισσότερο χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο που όλοι θέλουμε και πλέον εξαρτάται από αυτόν και την προσπάθεια που θα κάνει για να βρει τον ρυθμό του. Η διακοπή θα μας βοηθήσει σε κάποια σημεία να πάρουμε ανάσες σημαντικές λόγω του δύσκολου και επίπονου προγράμματος που είχαμε στο προηγούμενο διάστημα".

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-23, 42-37, 59-58, 78-75

ΠΑΟΚ (Παπαθεοδώρου): Χρυσικόπουλος 31 (2), Κρουμπάλι 3, Καρράς 8, Τσόχλας 7 (1), Γιανναράς, Ζάρας 8, Χαραλαμπόπουλος 2, Καραμανώλης, Γκος 15 (2), Τζόουνς 1, Τρις 3.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Μέξας): Τζόουνς 3, Λούντζης 10 (2), Σλαφτσάκης 2, Ρος 6 (2), Καραγιώργος 11 (2), Χατζηνικόλας 5 (1), Φέισι 14, Τέγιτς 11, Καλογιαννίδης, Σκουλούδης 4, Βασιλειάδης 9.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ