ΠΑΟΚ

Ανοιχτή γραμμή με Γκίκα

Ανοιχτή γραμμή με Γκίκα

Η περίπτωση του Νίκου Γκίκα της Κηφισιάς συνεχίζει να μην περνά απαρατήρητη για τον ΠΑΟΚ και υπήρξε νέα επαφή μεταξύ των δύο πλευρών.

Εδώ και πολύ καιρό έχουμε αναφερθεί στον Νίκο Γκίκα ως υποψήφιο για τον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν και πριν περίπου 10 μέρες είχαμε γράψει για την κουβέντα που είχαν οι δύο πλευρές. Από τότε, μάλιστα, υπήρξε νέα επαφή για τον παίκτη που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος στο πρωτάθλημα με τα χρώματα της Κηφισιάς. Σύμφωνα με το στρατόπεδο του Γκίκα, ο ΠΑΟΚ "ενόχλησε" (ξανά) την πλευρά του παίκτη διατηρώντας έτσι ανοιχτή γραμμή για το θέμα του 25χρονου καλαθοσφαιριστή και φανερώνοντας πως δεν περνά απαρατήρητη η περίπτωσή του.

Πέραν των όποιων δυνατοτήτων έχει (είτε εκτελεστικά, είτε με την ενέργεια που "βγάζει" στο παρκέ) ο Γκίκας, την τρέχουσα σεζόν (2015-16) ήταν στην τρίτη θέση των παικτών του πρωταθλήματος (σ.σ. στην κανονική διάρκεια) αναφορικά με τις περισσότερες ασίστ, ένας τομέας στον οποίο πάντα στον ΠΑΟΚ δίνουν σημασία. Στις τάξεις του "Δικεφάλου" υπάρχει αρκετά καλή άποψη για τον παίκτη, πάντως στους "ασπρόμαυρους" γενικώς λέγεται πως είναι ακόμη νωρίς για μεταγραφές πριν ξεκαθαρίσει το τοπίο σε οικονομικό επίπεδο. Βέβαια επαφές και σκέψεις για το ρόστερ της επόμενης σεζόν είναι αυτονόητο πως γίνονται.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ