ΠΑΟΚ

Δεν τα βρήκαν Πρέλεβιτς - Τσάπας για Σκορδίλη

Δεν τα βρήκαν Πρέλεβιτς - Τσάπας για Σκορδίλη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με τον Βαγγέλη Τσάπα, έγινε ραντεβού με τον Μπάνε Πρέλεβιτς για τον Γάιο Σκορδίλη ωστόσο δεν βρέθηκε λύση με την πλευρά του ΠΑΟΚ και ο παίκτης αναμένεται να συνεχίσει στον Φάρο την νέα σεζόν

Είναι γνωστό πως στον ΠΑΟΚ έχουν καλή άποψη για τον Γάιο Σκορδίλη και την Τρίτη υπήρξε επαφή μεταξύ των δύο πλευρών (της ομάδας και του παίκτη) για το τι μέλλει γενέσθαι στην υπόθεση. Ωστόσο σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα του Φάρου, Βαγγέλη Τσάπα με τον οποίο είχαμε επικοινωνήσαμε, την συγκεκριμένη μέρα ο ίδιος είχε ραντεβού με τον Μπάνε Πρέλεβιτς: " Δεν τα βρήκαμε για το θέμα του Σκορδίλη", είπε για την συνάντηση με τον πρόεδρο της ασπρόμαυρης ΚΑΕ. " Ο Σκορδίλης θα μείνει στον Φάρο, έχει συμβόλαιο και για την νέα σεζόν".

Στην συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών έπεσε στο τραπέζι το ενδεχόμενο οι δύο ομάδες να "μοιραστούν" το συμβόλαιο του Ελληνα σέντερ (αυτό ήθελε ο ΠΑΟΚ, όπως προκύπτει από τον Τσάπα) για την επόμενη αγωνιστική χρονιά για να μετακομίσει στον "Δικέφαλο" ο παίκτης, ωστόσο δεν βρέθηκε η χρυσή τομή σύμφωνα με τον Τσάπα ο οποίος πρόσθεσε πως ο Σκορδίλης δεν έχει πρόβλημα να παραμείνει στον Φάρο.

Πάντως το απόγευμα από την πλευρά του παίκτη "έβγαινε" πως θα υπάρχει μια συζήτηση με τον Τσάπα για το αν βρεθεί τρόπος να μείνει ελεύθερος από τον Φάρο αλλά σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα του Φάρου, υπήρξε ενημέρωση τόσο προς τον καλαθοσφαιριστή όσο και προς τον ατζέντη του πως δεν βρέθηκε σημείο επαφής με τον ΠΑΟΚ και ότι η συνεργασία (Σκορδίλη - Φάρου) θα συνεχιστεί κανονικά και την επόμενη σεζόν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ