ΠΑΟΚ

Δεν... παρασύρει το ντεφορμάρισμα του Απόλλωνα

Δεν... παρασύρει το ντεφορμάρισμα του Απόλλωνα

Στον ΠΑΟΚ δεν "μένουν" στο ότι ο Απόλλωνας Πατρών προέρχεται από μη ικανοποιητικές εμφανίσεις και αντιμετωπίζουν την ομάδα του Νίκου Βετούλα με την δέουσα σοβαρότητα.

Στην προσπάθεια για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η νίκη στο εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Πατρών είναι απαραίτητη για τον ΠΑΟΚ. Οι Πατρινοί φαίνεται να περνούν ένα διάστημα ντεφορμαρίσματος δεδομένου πως δεν ήταν καλοί στα τρία συνεχόμενα ματς κόντρα σε ΑΕΚ (εντός έδρας), Τρίκαλα (εκτός έδρας) και Ρέθυμνο (εντός έδρας) ενώ στον "Δικέφαλο" ξέρουν πως η ομάδα του Νίκου Βετούλα είναι λογικό να έχει στο μυαλό της τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναικό.

Ακόμη και έτσι, πάντως, στον ΠΑΟΚ δεν... παρασύρονται από την κατάσταση του Απόλλωνα (και το ντεφορμάρισμά του). Στις τάξεις των "ασπρόμαυρων" υπάρχει η άποψη πως οι Πατρινοί διαθέτουν ένα καλό σύνολο και είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Υπάρχει εξάλλου και η ήττα (80-70) του πρώτου γύρου από την ομάδα του Βετούλα και έτσι στον ΠΑΟΚ δεν παίρνουν καθόλου αψήφιστα το ματς του Σαββάτου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ