ΠΑΟΚ

Δεν παίζει ο Σχορτσανίτης κόντρα στην ΑΕΚ

Δεν παίζει ο Σχορτσανίτης κόντρα στην ΑΕΚ

Πρήστηκε το μάτι του Σοφοκλή Σχορτσανίτη και έτσι δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Στήριξη ΚΑΕ σε ΠΑΕ με ανακοίνωση

Νέο πλήγμα για τον ΠΑΟΚ καθώς μετά τον τιμωρημένο Κώστα Βασιλειάδη, στα "πιτς" στο ματς με την ΑΕΚ θα μείνει και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Ο Ελληνας σέντερ σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ γιατί πρήστηκε το μάτι του.

Τα πλάνα του Σούλη Μαρκόπουλου έχουν αλλάξει άρδην μέσα σε μόλις λίγες ώρες. Το πρωί έγινε γνωστό ότι ο Βασιλειάδης δεν θα ενισχύσει τον "Δικέφαλο του Βορρά", καθώς ο Αθλητικός Δικαστής του επέβαλλε τιμωρία δύο αγωνιστικών για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του δεύτερου προημιτελικού, ενώ λίγο πριν την έναρξη του τρίτου ματς στο ΟΑΚΑ προστέθηκε στο απουσιολόγιο και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Στο μεταξύ η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης στην ΠΑΕ, η οποία αναφέρει αναλυτικά:

" Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της και συντάσσεται απόλυτα στο πλευρό του κ. Ιβάν Σαββίδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στον αγώνα για την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ισονομία στον ελληνικό αθλητισμό.

Είναι ένας αγώνας δίκαιος, που έπρεπε κάποια στιγμή να ξεκινήσει και ο ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος σε αυτή την προσπάθεια. Είναι μπροστάρης σε έναν αγώνα που είναι δύσκολος, απαιτεί θυσίες και δύσκολες αποφάσεις, όπως η απόφαση του κ. Ιβάν Σαββίδη να μην αγωνιστεί η ομάδα ποδοσφαίρου στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όλη η οικογένεια του μεγάλου μας συλλόγου, πρέπει να αισθάνεται Περηφάνεια για την σθεναρή Αντίσταση του κ. Ιβάν Σαββίδη και της ομάδας ποδοσφαίρου, προκειμένου να κάνει τα Όνειρά μας πραγματικότητα, για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στην Κατάκτηση όλων όσων του αξίζουν
".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ