ΠΑΟΚ

Δεν παίζει ο Σχορτσανίτης κόντρα στην ΑΕΚ

Δεν παίζει ο Σχορτσανίτης κόντρα στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στη μέση και θα μείνει εκτός από τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Δεν θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στο ματς με την ΑΕΚ ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Ο Ελληνας σέντερ, που την Πέμπτη παρουσίασε έντονο μυϊκό σπασμό στη μέση, δεν ξεπέρασε το συγκεκριμένο πρόβλημα την Παρασκευή και δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ.

Ετσι θα μείνει στα "πιτς" και δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην "Ενωση", μια απουσία σίγουρα πολύ σημαντική για τον "Δικέφαλο". Αναμφίβολα το έργο των "ασπρόμαυρων" δυσκολεύει κι άλλο (το ματς με την ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς ήταν δύσκολο λόγω της αγωνιστικής ποιότητας της "Ενωσης" αλλά και εξαιτίας του ότι ο αγώνας θα γίνει στο ΟΑΚΑ) αναφορικά με τον αγώνα του Σαββάτου μετά την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Εκανε ένεση αλλά το πρόβλημα παρέμεινε

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, ο Σχορτσανίτης ακολούθησε ειδική θεραπεία για να ξεπεράσει τους έντονους πόνους στη μέση. Μάλιστα έκανε και ένεση αλλά το πρόβλημα δεν ξεπεράστηκε (πλέον το ζητούμενο είναι να είναι έτοιμος για τον αγώνα που θα γίνει στο "Παλατάκι").

Στον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να δίνουν πιθανότητες για το ακραίο σενάριο ο "Σόφο" να νιώθει καλά το Σάββατο και να ταξιδέψει την συγκεκριμένη μέρα στην Αθήνα έτσι ώστε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στο κρίσιμο ματς με την "Ενωση". Εχει μείνει εκτός αποστολής και σε αυτήν για τον αγώνα με την ΑΕΚ είναι οι Τέπιτς, Λιάπης, Βασιλειάδης, Κακαρούδης, Τσόχλας, Δέδας, Μαργαρίτης, Κώτττας, Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς, Χάτσερ και Κλάντον.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ