ΠΑΟΚ

Δέδας: "Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας"

Δέδας: "Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας"

Ο Γιώργος Δέδας μίλησε για την κλήρωση του Γιούροκαπ και για τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ. Διαβάστε τι δήλωσε ο Έλληνας γκαρντ.

Μετά τον Σούλη Μαρκόπουλο, αναφορά στην κλήρωση του Γιούροκαπ έκανε και ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δέδας. Συγκεριμένα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

" Ξέραμε εκ προοιμίου ότι θα είναι δύσκολη η κλήρωση, με βάση τις ομάδες και την δυναμικότητά τους. Νομίζω ότι έχουμε ένα από τα μικρότερα μπάτζετ της διοργάνωσης και σίγουρα έχουμε το χαμηλότερο του ομίλου. Τα μπάτζετ παίζουν σημαντικό ρόλο, αλλά δεν είναι αυτά που παίζουν μπάσκετ. Αυτό το ξέρουμε και γνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, θα πρέπει να διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε. Πριν αρχίσουν οι αγώνες κανείς δεν είναι σίγουρος ότι θα προκριθεί".

Συνεχίζοντας, έκανε μια μικρή ανάλυση στο αγωνιστικό προφίλ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ λέγοντας: " Η Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι πολύ ισχυρή ομάδα, θεωρώ ότι είναι μία από τις τρεις καλύτερες ομάδες τουEurocup, σύμφωνα με το ρόστερ της αλλά και την δυναμική της. H Μπούντουτσνοστ είναι μία ομάδα που την ξέρουμε πολύ καλά και σαν ομάδα, αλλά και όλες τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν και με το ταξίδι και όλα τα υπόλοιπα. Για την τουρκική ομάδα την Καρσίγιακα, έχω μάθει αρκετά από τον αδερφό μου (σ.σ. ο Στέφανος Δέδας είναι προπονητής στην Γκαζιαντέπ).

Παίζει σε πολύ υψηλό τέμπο στην έδρα της και είναι ομάδα ρυθμού, ειδικά όταν παίζει στο γήπεδό της ενώ ο Βέντσπιλς, είναι ίσως η ομάδα για την οποία εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω και τόσο πολλά πράγματα, αλλά θεωρώ ότι θα έχει γρήγορο παιχνίδι όταν παίζει στην έδρα της, Αυτό είναι κάτι που χαρακτηρίζει τις ομάδες από την Λετονία. Για την Ζιελόνα Γκόρα είναι πιο απλά τα πράγματα. Είναι ομάδα υψηλού επιπέδου, πέρσι ήταν στην Ευρωλίγκα, φέτος ήταν στα προκριματικά και δυσκόλεψε αρκετά την Ούνιξ, άρα πρόκειται για ομάδα που έχει παραστάσεις υψηλού επιπέδου και ποιότητα".

Σχετικά με τα κέρδη που μπορεί να έχει ο ΠΑΟΚ από την διοργάνωση, είπε: " Νομίζω ότι πρόκειται για έναν όμιλο που υπόσχεται θέαμα υψηλού επιπέδου και σίγουρα πρέπει να προετοιμαστούμε για αγώνες υψηλού επιπέδου. Και εμείς, αλλά και ο κόσμος που θα έχει την ευκαιρία να δει ομάδες με άλλη μπασκετική κουλτούρα και να δει πολύ όμορφο μπάσκετ. Κι εμείς από την πλευρά μας, ξέρουμε ότι το Eurocup είναι κάτι διαφορετικό, είναι δύσκολο σαν διοργάνωση και πέρα από αυτή την πρώτη ανάγνωση, θα έχουμε σίγουρα πιο ασφαλή άποψη όταν θα ολοκληρωθεί και το σκάουτινγκ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ