ΠΑΟΚ

Δέδας: "Να μην δίνουμε ελεύθερα καλάθια"

Δέδας: "Να μην δίνουμε ελεύθερα καλάθια"

Ο Γιώργος Δέδας μίλησε στο Sport24.gr για το τι θα πρέπει να προσέξει ο "Δικέφαλος" στο ματς του Σαββάτου (13/6) απέναντι στον Άρη ενώ σχολίασε και την διαιτησία του αγώνα της Τρίτης κόντρα στους "κίτρινους"

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε την Τρίτη (9/6) απέναντι στον Άρη αφού ηττήθηκε με 92-88 και το Σάββατο (13/6) καλείται να κάνει το 2-1 στις νίκες στους μικρούς τελικούς του πρωταθλήματος.

Τι θα πρέπει να προσέξει ο "Δικέφαλος" στο τρίτο ματς της σειρά με τους "κίτρινους"; "Να μην δίνουμε εύκολα καλάθια σε παίκτες που έχουμε πει από πριν πως δεν πρέπει να δεχόμαστε. Είτε αυτά είναι λέι απ, είτε αυτά είναι τρίποντα. Στην επίθεση βάλαμε 88 πόντους (σ.σ. στον αγώνα της Τρίτης), εντάξει θα κάνουμε λάθη αλλά πιστεύω πως αν παίζουμε καλή άμυνα, παίρνουμε ενέργεια στην επίθεση και γίνεται καλή δουλειά", μας είπε ο Δέδας.

Στον ΠΑΟΚ δεν είναι ευχαριστημένοι από την διαιτησία σχετικά με το ντέρμπι της Τρίτης. Άλλωστε σχετικά παράπονα έκανε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη. Ποια η γνώμη του Δέδα για την αντιμετώπιση που είχε ο "Δικέφαλος" από τους διαιτητές; "Σε ένα ματς με τόσες επαφές θα σου φύγουν κάποια πράγματα. Εγώ θέλω να πω πως ήταν υπερβολικό τα πέντε φάουλ στον Μαργαρίτη, έτσι όπως το είδα και έχω την εντύπωση ότι το φάουλ στον Πάσαλιτς δεν ήταν (σ.σ. το φάουλ το χρεώθηκε ο Οντουμ στο 88-86).

Υπήρχε ένα δευτερόλεπτο για να πάει οχτώ δευτερόλεπτα (σ.σ. εννοεί παράβαση για τον Αρη μέχρι να περάσει το κέντρο του γηπέδου), ήμασταν δύο πόντους πίσω και θα είχαμε την μπάλα. Πιστεύω πως εκεί ο διαιτητής έψαχνε να δώσει το φάουλ. Όχι για κάποιο λόγο, αλλά γιατί αυτή την τάση έχουν οι διαιτητές όταν μια ομάδα κυνηγά στο σκορ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ