ΠΑΟΚ

Δ.Σ. για οικονομικά και... Δεδέογλου

Δ.Σ. για οικονομικά και... Δεδέογλου

Την Δευτέρα έγινε Δ.Σ. της ΚΑΕ η οποία στο τέλος του μήνα πρόκειται να "βγάλει" την υποχρέωση για την Εφορία ενώ θα γίνουν προτομές για τα αδέλφια Δεδέογλου που βοήθησαν να γίνει το "Παλατάκι"

Διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στον ΠΑΟΚ και το παρών έδωσε όλο το Δ.Σ. της ΚΑΕ (δηλαδή οι Πρέλεβιτς, Γαλατσόπουλος, Καρακούσης, Κατσιώρας και Καραμπέρης). Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" συζήτησαν για οικονομικά θέματα και το τι υποχρεώσεις έχει να πληρώσει στο εξής η πλευρά των "ασπρόμαυρων" (επίσης υπάρχουν και τα ζητήματα των εσόδων με την στοιχηματική εταιρία που διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας στο Eurocup αλλά και την συμφωνία για την χορηγία από τον Δημήτρη Κοντομηνά).

"Επεσε" στο τραπέζι το θέμα της Εφορίας, το οποίο θα τακτοποιηθεί κανονικά αυτό τον μήνα και έτσι θα "βγει" η σχετική υποχρέωση. Στο μεταξύ, αποφασίστηκε να γίνουν προτομές για τον Θανάση Δεδέογλου και τον Ιωάννη Δεδέογλου οι οποίοι δώρισαν στρέμματα στον "Δικέφαλο" προκειμένου να κατασκευαστεί το "Παλατάκι". Οσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό και το ενός λεπτού σιγή, στον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να δώσουν συνέχεια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ