ΠΑΟΚ

Αυτοί που ξεχώρισαν δίχως Σχορτσανίτη και Βασιλειάδη

Αυτοί που ξεχώρισαν δίχως Σχορτσανίτη και Βασιλειάδη

Οι Σχορτσανίτης και Βασιλειάδης ετοιμάζονται για την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ. Δείτε ποια ήταν η πρώτη πεντάδα των σκόρερ του "Δικεφάλου" στα τελευταία έξι ματς που απουσίασαν οι δύο παίκτες.

"Πλησιάζει" η ώρα της επιστροφής για τους Σχορτσανίτη και Βασιλειάδη αφού σύμφωνα με την ενημέρωση από πλευράς ΠΑΟΚ, αναμένεται να είναι διαθέσιμοι στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών. Η τελευταία φορά που αγωνίστηκαν μαζί σε ματς του "Δικεφάλου" ήταν αυτό με τον Άρη στις 31/1. Στο παιχνίδι (3/2) με την Βαλένθια δεν έπαιξε ο Βασιλειάδης (ο "Σόφο" αγωνίστηκε) και στους τελευταίους έξι αγώνες του ΠΑΟΚ, αυτούς απέναντι σε Ολυμπιακό, Λιμόζ, Ρέθυμνο, Κολοσσό, Παναθηναϊκό και Αρκαδικό, ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν είχε στη διάθεσή του τους δύο παίκτες λόγω τραυματισμού.

Ετσι αναγκαστικά έπρεπε να "τραβήξουν" το κουπί στο σκοράρισμα άλλοι καλαθοσφαιριστές του "Δικεφάλου" οι οποίοι επιβαρύνθηκαν με κούραση λόγω του μικρότερου ροτέισον που υπήρχε από τις απουσίες των Βασιλειάδη και Σχορτσανίτη. Ποια ήταν η πρώτη πεντάδα των σκόρερ του ΠΑΟΚ στα έξι τελευταία ματς που έλειψαν οι δύο Ελληνες καλαθοσφαιριστές;

Ο Γουίλιαμ Χάτσερ ήταν ο πρώτος σκόρερ πετυχαίνοντας 15,1 πόντους μέσο όρο (ο Αμερικανός σταθερά φέτος είναι καλός και έχει "τραβήξει" το ενδιαφέρον ευρωπαικών ομάδων αλλά όπως έχουμε αναφέρει από τον Δεκέμβρη, από το περιβάλλον του παίκτη προκύπτει πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ).

Ο Μιλένκο Τέπιτς βρήκε την ευκαιρία να αυξήσει τα νούμερά του και στο διάστημα που δεν έπαιξαν οι Σχορτσανίτης και Βασιλειάδης, είχε 10,5 πόντους μέσο. Και λέμε πως βρήκε την ευκαιρία να αυξήσει τους αριθμούς του γιατί πριν τα τελευταία έξι παιχνίδια, στους 9 αγώνες που είχαν προηγηθεί ο Σέρβος δεν κατάφερε να βοηθήσει αφού στα επτά ματς είχε μονοψήφιο αριθμό πόντων.

Ο Νίκολα Μάρκοβιτς "μεγάλωσε" κι αυτός τον δικό του μέσο όρο σκοραρίσματος (είχε πιο δραστήριο ρόλο όσο δεν έπαιζε ο "Σόφο" και αυτό τον "ωφέλησε") έχοντας 10,3 πόντους μέσο όρο όσο απουσίαζαν οι Βασιλειάδης και Σχορτσανίτης. Από εκεί και πέρα ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είχε 8,6 πόντους μέσο όρο, με την προσφορά του πάντως να είναι γνωστό πως δεν περιορίζεται απλά στο σκοράρισμα αφού κάνει αρκετές δουλειές στο παρκέ. Ο πέμπτος σκόρερ του ΠΑΟΚ ήταν ο Ούρος Ντούβνιακ με 7,8 πόντους ανά ματς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ