ΠΑΟΚ

"Αυξημένη συγκέντρωση και αφοσίωση"

"Αυξημένη συγκέντρωση και αφοσίωση"

Διαβάστε τις δηλώσεις του Σούλη Μαρκόπουλου για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με το Ρέθυμνο στην Κρήτη το Σάββατο (24/1).

Στα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του έτσι ώστε να συνεχίσει με νίκη τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα κόντρα στο Ρέθυμνο αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο προπονητής του "Δικέφαλου", Σούλης Μαρκόπουλος.

"Τα Ρέθυμνο είναι μία πολύ καλή και γρήγορη ομάδα, που παίζει θεαματικό μπάσκετ. Επενδύει πολλά στην επίθεσή της και στον αιφνιδιασμό, ενώ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος στα επιθετικά ριμπάουντ", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Πρέπει να έχουμε αυξημένη την συγκέντρωσή μας, γιατί πάντα όταν παίζεις σε εκτός έδρας αγώνα και με αντίπαλο που έχει αυτά τα προσόντα, μόνο εάν είσαι αφοσιωμένος στο παιχνίδι και σε αυτά που πρέπει να κάνεις, μπορείς να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες του αγώνα. Όπως συνέβη και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Ολλανδός σέντερ του Ρεθύμνου θα ξεκινήσει στο δικό μας παιχνίδι. Τότε έκανε το ντεμπούτο του, τώρα επιστρέφει μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε και το γεγονός ότι το Ρέθυμνο τον περίμενε όλο αυτό το διάστημα επιβεβαιώνει πόσο καλός παίκτης είναι. Ξέρουμε πόσο καλός παίκτης είναι, αλλά σίγουρα μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του αντιπάλου και να τον κάνει ακόμη πιο δυνατό".

Καταλήγοντας τόνισε: "Περιμένουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ελπίζουμε ότι θα έχουμε την ενέργεια που χρειάζονται αυτά τα παιχνίδια και την συγκέντρωση που πρέπει για να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και το αποτέλεσμα που θέλουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ