ΠΑΟΚ

Ασπρόμαυρο Παλατάκι με χρήμα από Σαββίδη, Σάιμπερτ και Ντεκόζι

Ασπρόμαυρο Παλατάκι με χρήμα από Σαββίδη, Σάιμπερτ και Ντεκόζι

Τη νέα σεζόν στο PAOK Sports Arena θα υπάρχουν μόνο άσπρα και μαύρα καθίσματα. Δείτε την εικόνα! Ξεχωρίζει Σάιμπερτ αντί Ντεκόζι.

Η σκέψη να αλλάξουν τα καθίσματα στο Παλατάκι υπήρχε εδώ και χρόνια. Το κόστος όμως ήταν μεγάλο γι' αυτό και δεν είχε γίνει πράξη μέχρι σήμερα. Φέτος, όμως, που ενημερώθηκε ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να συμβάλλει οικονομικά και έτσι το Παλατάκι θα έχει χρώματα μόνο το άσπρο και το μαύρο.

Η ΚΑΕ έσπευσε μάλιστα να το κάνει γνωστό μέσω twitter ευχαριστώντας τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ για τη στήριξη.

Ξεχωρίζει Σάιμπερτ αντί Ντεκόζι

Μεταξύ των Κουέντον Ντεκόζι (23, 1.96) και Τζόρνταν Σάιμπερτ (24, 1.93) που έχουν προταθεί, στην παρούσα φάση στον ΠΑΟΚ φαίνεται να ξεχωρίζουν τον δεύτερο. Ο Σάιμπερτ την σεζόν 2015-16 παίζοντας για τους Erie Bay Hawks είχε 13,1 πόντους μέσο όρο. Ενδιαφέρουσα κρίνεται και η περίπτωση του Τζος Χάγκινς (22, 1.85) για τον οποίο έχουμε κάνει σχετική αναφορά εδώ και μέρες ενώ θεωρητικά στις υποψήφιες λύσεις για τους "κοντούς" θα μπορούσε να υπάρχει και ο Δημήτρης Κατσίβελης που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Για την ώρα δεν προκύπτει κάποιο επίσημο σχόλιο στον ΠΑΟΚ για το αν κινηθούν οι "ασπρόμαυροι" για τον Ελληνα παίκτη ενώ από το στρατόπεδο του καλαθοσφαιριστή προκύπτει πως ο Κατσίβελης μόνο φθηνός δεν είναι για τον "Δικέφαλο". Στο μεταξύ, στελέχη των "ασπρόμαυρων" βρέθηκαν στην κηδεία της μητέρας ("έφυγε" από την ζωή την Κυριακή) του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου.

Τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι διαφορετικός μόνο μέσα στο παρκέ. Αλλάζει και το γήπεδό μας. Το "Παλατάκι" παίρνει τα χρώματα που του ταιριάζουν και γίνεται ασπρόμαυρο. Και αυτή αναμένεται να είναι η εικόνα που θα έχει το PAOK Sports Arena με το ξεκίνημα της σεζόν 2016-17. Μία επιθυμία πολλών ετών, υλοποιείται με την συμβολή ενός και μόνο ανθρώπου! Ευχαριστούμε Ιβάν!! #pamepaok #paok #family #paokbc

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης PAOK BC Official (@paokbasketball) στις

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ