ΠΑΟΚ

Αρχίζει τις σημειώσεις στις ΗΠΑ ο Σταυρόπουλος

Αρχίζει τις σημειώσεις στις ΗΠΑ ο Σταυρόπουλος

Από την Τετάρτη ο Νίκος Σταυρόπουλος θα βλέπει παίκτες στο Portsmouth Invitational Tournament. Πιο κοντά στους ομίλους του Champions League ο ΠΑΟΚ λόγω της ΑΕΚ και της συμμετοχής της στο Eurocup.

Tο Σάββατο αναχώρησε για της ΗΠΑ ο Νίκος Σταυρόπουλος ο οποίος θα δώσει το παρών στο Portsmouth Invitational Tournament (φημισμένο καμπ παικτών που έχουν αποφοιτήσει φέτος από το NCAA και το οποίο είναι το κορυφαίο που πραγματοποιείται πριν από την διαδικασία του ντραφτ).

Από την Τετάρτη (13/4) θα ξεκινήσει να βλέπει αγώνες στο συγκεκριμένο τουρνουά ο "Μάτζικ" και έτσι θα αρχίσει τις σημειώσεις για διάφορους παίκτες που θα πάρουν μέρος εκεί αφού δεν αποκλείεται μελλοντικά κάποιοι από αυτούς να απασχολήσουν τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, ως γνωστόν, η ΑΕΚ αποφάσισε να συμμετέχει στο Eurocup την επόμενη σεζόν και όχι στο Champions League. Είχαμε αποκαλύψει την προοπτική ο ΠΑΟΚ να συμμετέχει απ' ευθείας στους ομίλους της διοργάνωσης της FIBA εφόσον η "Ενωση" έλεγε "όχι" στο Champions League και στους "ασπρόμαυρους" τονίζεται πως το συγκεκριμένο ενδεχόμενο (ο ΠΑΟΚ να "μπει" απ' ευθείας στους ομίλους και να μην πάρει μέρος στα προκριματικά του Champions League) είναι πλέον πιο κοντά μετά την απόφαση της ΑΕΚ.

Το θέμα είναι ο ΠΑΟΚ να τερματίσει πάνω από την Κηφισιά στην τελική κατάταξη γιατί για παράδειγμα αν ο "Δικέφαλος" αποκλειστεί από την ΑΕΚ στα προημιτελικά του πρωταθλήματος και η ομάδα του Παπαθεοδώρου αποκλείσει τον Άρη, τότε η Κηφισιά στην τελική κατάταξη θα είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ (το ζητούμενο δηλαδή είναι ο "Δικέφαλος" να πάρει την θέση της ΑΕΚ στο Champions League και από πάνω του στην τελική κατάταξη της Βasket League να έχει στην χειρότερη περίπτωση μόνο τον Άρη). Θυμίζουμε πως υπάρχει το οικονομικό όφελος των 100.000 ευρώ για τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στους ομίλους του Champions League, άρα αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον "Δικέφαλο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ