ΠΑΟΚ

Άρης - ΠΑΟΚ: Οι τρεις φάσεις που έκριναν το ντέρμπι

BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τρεις φάσεις ήταν αρκετές για να κρίνουν το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Τα δύο τρίποντα του Θοδωρή Ζάρα, οι χαμένες βολές και η άστοχη προσπάθεια του Γκάρι Μπελ στην εκπνοή (VIDEO).

Στο τελευταίο ενάμισι λεπτό έγιναν όσα χρειαζόταν προκειμένου ο ΠΑΟΚ να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη απέναντι στον Άρη . Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν νευρικοί στις βολές (είχαν 1/4), ο Θοδωρής Ζάρας δήλωσε "παρών" στο πιο κρίσιμο σημείο με τα δύο τρίποντα που έβαλε, κι ο Γκάρι Μπελ έχασε την τελευταία προσπάθεια του αγώνα.

Όλα ξεκίνησαν από ένα χαμένο αμυντικό ριμπάουντ των γηπεδούχων, με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να πηδάει πιο ψηλά από τους αντιπάλους του και να ανανεώνει την επίθεση του "δικεφάλου". Οι φιλοξενούμενοι πήγαν σε γρήγορο σουτ και δικαιώθηκαν αφού ο Θοδωρής Ζάρας έριξε τη διαφορά στον πόντο με 1'18'' για το τέλος.

Ακολούθησε μια χαμένη βολή των "κίτρινων", αλλά και δύο ακόμη χαμένα αμυντικά ριμπάουντ. Ξανά και ξανά, η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη αδυνατούσε να προστατεύσει το καλάθι της. Έπαιζε καλή άμυνα στο έδαφος, αλλά στον αέρα είχε πολλά προβλήματα.

Κι άλλο χαμένο αμυντικό ριμπάουντ, το τρίποντο - μαχαιριά του Θοδωρή Ζάρα και από το... πουθενά, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στο +1 με 4.2'' για το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης πήρε άμεσα τάιμ άουτ, για να σχεδιάσει την τελευταία κατοχή του ντέρμπι. Οι φιλοξενούμενοι έπρεπε να παίξουν μια καθαρή άμυνα, αφού δεν είχαν τη δυνατότητα να δώσουν φάουλ. Ο Γκάρι Μπελ πήρε την μπάλα στη γωνία, έκανε δύο ντρίμπλες προς το κέντρο και σούταρε δίχως ισορροπία.

Το σουτ που έκανε ήταν... κοντό, με την μπάλα να καταλήγει στο μπροστινό μέρος του στεφανιού και εν συνεχεία εκτός στόχου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ