ΠΑΟΚ

Αποθέωσε Χαραλαμπόπουλο ο προπονητής της Ορλαντίνα

Αποθέωσε Χαραλαμπόπουλο ο προπονητής της Ορλαντίνα
PAOK BC

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η αποστολή της Ορλαντίνα, η οποία αύριο (09/01, 19:30) αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για τη 10η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Με ρεκόρ 2-7, η Ορλαντίνα παίζει στη Θεσσαλονίκη (09/01, 19:30, Novasports 1) ένα από τα τελευταία της χαρτιά για πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Η αποστολή της ιταλικής ομάδα βρίσκεται στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (3-6), με τον Τζενάρο Ντι Κάρλο, προπονητή της Ορλαντίνα, να στέκεται στους Γκος και Χαραλαμπόπουλο.

" Τόσο εμείς όσο και ο ΠΑΟΚ είμαστε πίσω στη βαθμολογία, οπότε μπορεί αυτό το παιχνίδι να είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Το σημαντικό για εμάς είναι να βελτιώνουμε σε κάθε αγώνα τον τρόπο που παίζουμε και το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία. Εμείς δεν είμαστε σε καλή κατάσταση, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έδειξε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ότι παίζει πολύ καλά και με μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να σταθούμε απέναντί του", ανέφερε ο head coach της ιταλικής ομάδας.

Για τις διαφορές του ΠΑΟΚ σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου (σ.σ. νίκη για τον "Δικέφαλο" με 63-58): " Ξέρω πολύ καλά τον Φιλ Γκος από την πολύχρονη παρουσία του στην Ιταλία. Είναι σπουδαίος παίκτης, με εμπειρία και πολύ καλή γνώση του παιχνιδιού, αλλά νομίζω ότι η σημαντικότερη αλλαγή στον ΠΑΟΚ σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Για μένα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη και στα τελευταία παιχνίδια παίζει πολύ καλά. Η παρουσία των Γκος και Χαραλαμπόπουλου είναι ο λόγος που πιστεύω ότι το αυριανό παιχνίδι θα είναι ακόμα πιο δύσκολο σε σύγκριση με αυτό του πρώτου γύρου".

Photo Credits: PAOK BC

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ