ΠΑΟΚ

Από το Ρέθυμνο στη Σμύρνη ο ΠΑΟΚ

Από το Ρέθυμνο στη Σμύρνη ο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη Σμύρνη για τα τελευταία φιλικά παιχνίδια πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, θα ταξιδέψει η ομάδα του ΠΑΟΚ, με τον "δικέφαλο του βορρά" να αντιμετωπίζει την Μπεστ Μπαλικεσίρ και την Καρσίγιακα την Τρίτη (27/9) και την Τετάρτη (28/9) αντίστοιχα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την παρουσία του στο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» του Ρεθύμνου με δύο ήττες και συνεχίζει πλέον για την Σμύρνη, για τα δύο επόμενα φιλικά παιχνίδια που θα πραγματοποιήσει η ομάδα στο πλαίσιο του Pinar Cup και τα οποία θα είναι τα τελευταία πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε σήμερα το πρωί από το Ρέθυμνο για το Ηράκλειο κι από εκεί και μέσω Αθηνών, αναμένεται να φτάσει στις 19:00 στη Σμύρνη.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το πρωί της Τρίτης στο γήπεδο της Karsiyaka, όπου το βράδυ της ίδιας ημέρας θα αντιμετωπίσει την Best Balikesir στο πρώτο του παιχνίδι για το Pinar Cup, το οποίο ξεκινά σήμερα.

Το πρόγραμμα του τουρνουά της Σμύρνης:

Δευτέρα26/9/2016

19.000: Καρσίγιακα - Μπεστ Μπαλικεσίρ

Τρίτη27/9/2016

19.00: ΠΑΟΚ – Μπεστ Μπαλικεσίρ

Τετάρτη28/9/2016

19.00: Καρσίγιακα - ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη (μέσω Κωνσταντινούπολης, το βράδυ (20.30) της επόμενης Πέμπτης (29/9).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ