ΠΑΟΚ

Από το 2017 προχωρά... μόνος για τα τηλεοπτικά

Από το 2017 προχωρά... μόνος για τα τηλεοπτικά
INTIME SPORTS

Σε ό,τι αφορά το θέμα των τηλεοπτικών που απασχόλησε την Δευτέρα το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ο ΠΑΟΚ έκανε σαφές πως αν δεν υπάρξει κεντρική διαχείριση το 2017, τότε θα κινηθεί μόνος του πάνω στα τηλεοπτικά.

Στην Αθήνα βρέθηκε την Δευτέρα (22/6) ο Μπάνε Πρέλεβιτς και έδωσε το παρών στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ. Το θέμα που απασχόλησε ήταν τα τηλεοπτικά, είναι σε καλό δρόμο η συμφωνία των ομάδων με την NOVA ως το 2017 και το επόμενο διάστημα αναμένεται να "πέσουν" οι υπογραφές.

Ποια η θέση του ΠΑΟΚ για το ζήτημα των τηλεοπτικών; Ο "Δικέφαλος" ως γνωστόν είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης στα τηλεοπτικά, κάτι που δεν συμβαίνει τώρα αφού συμμετέχουν όλες οι ομάδες πλην Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ. Έτσι μεταφέρθηκε από τους "ασπρόμαυρους" πως αν το 2017 δεν υπάρχει κεντρική διαχείριση με την συμμετοχή των 14 ομάδων του πρωταθλήματος, τότε ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει μετά μόνος του πάνω στο θέμα των τηλεοπτικών. Να σημειωθεί πως φέτος θα υπάρχει μια μικρή αύξηση στα έσοδα των ομάδων.

Την... ψάχνει για Τόμας

Από εκεί και πέρα να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να ασχοληθεί με την περίπτωση του Τόρει Τόμας (εφόσον δεν μείνει στον Άρη) καθώς στους κόλπους των "ασπρόμαυρων" υπάρχει καλή άποψη για τις δυνατότητές του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ