ΠΑΟΚ

Απέκτησε τον Όντουμ ο ΠΑΟΚ

Απέκτησε τον Όντουμ ο ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού πλέι μέικερ, Τζέικ Όντουμ.

Ο ΠΑΟΚ, όπως είχαμε αναφέρει εδώ και καιρό, είχε εντοπίσει νεαρό Αμερικανό καλαθοσφαιριστή στη θέση "1" και όπως έγινε γνωστό από την ΚΑΕ, ο "Δικέφαλος" ήρθε σε συμφωνία με τον Τζέικ Οντουμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Jake Odum για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

O Jake Andrew Odum γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 1991 στο Terre Haute της Indiana, έχει ύψος 1μ.93 και αγωνίζεται ως πλέι μέικερ. Ξεκίνησε την καριέρα του από το γυμνάσιο South Vigo και στη συνέχεια φοίτησε στο πανεπιστήμιο Indiana State. Την σεζόν 2013-2014 ο Jake Odum αποφοίτησε από το Indiana State έχοντας αγωνιστεί σε 32 αγώνες (και 134 συνολικά σε τέσσερα χρόνια παρουσίας στο NCAA), με μέσο όρο συμμετοχής 32,3 λεπτά ανά αγώνα, 13,3 πόντους σε κάθε παιχνίδι (46,2% στα δίποντα, 29,9% στα τρίποντα και 77,2% στις βολές), αλλά και με 4,2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, 4,4 ασίστ και 0,9 κλεψίματα.

O Jake Odum συμμετείχε στο τουρνουά Portsmouth Invitational Tournament, εκεί όπου τον παρακολούθησε για πρώτη φορά τον περασμένο Απρίλιο ο Νίκος Σταυρόπουλος, ενώ αγωνίστηκε και σε έξι παιχνίδια με τους Indiana Pacers στο Summer League".

Νέες ανακοινώσεις από... εβδομάδα

Το πιθανότερο είναι αυτή την εβδομάδα να μην ανακοινώσει κάποιον άλλον παίκτη η ΚΑΕ. Λογικά αυτό θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να περιμένουν αίσιο τέλος στα θέματα των Λάνγκφορντ και Σαλούστρου.


Jake Odum Highlights
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ