ΠΑΟΚ

Αντιπροσωπεία της Καρσίγιακα στο "Παλατάκι"

Αντιπροσωπεία της Καρσίγιακα στο "Παλατάκι"

Τη Δευτέρα (28/9) στελέχη του ΠΑΟΚ είχαν την ευκαιρία να τα πουν με ανθρώπους της Καρσίγιακα που βρέθηκαν στο γήπεδο του "Δικεφάλου".

Oι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γνωρίζονται με αυτούς της Καρσίγιακα καθώς οι δύο ομάδες "συγκρούστηκαν" την περσινή περίοδο (2014-15) στο Eurocup. Μάλιστα ο "Δικέφαλος" αυτή την εβδομάδα σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στην Σμύρνη (από 1/10 μέχρι και 3/10 το τουρνουά στην συγκεκριμένη πόλη) θα αγωνιστεί κόντρα στους Τούρκους, αντιπροσωπεία των οποίων βρέθηκε την Δευτέρα στο "Παλατάκι".

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

" Επίσκεψη στο PAOK Sports Arena, πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία της Pinar Karsiyaka, με επικεφαλής τον πρόεδρο Ali Erten. Την αντιπροσωπεία της Karsiyaka υποδέχθηκε στο "Παλατάκι" ο Τεχνικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκος Σταυρόπουλος μαζί με τον σύμβουλο του ΑΣ ΠΑΟΚ Δημήτρη Πατρίδα και συνόδευσε ο αντιπρόεδρος των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης Γιώργος Κασιμάτης.

Ο κ. Σταυρόπουλος ξενάγησε την αντιπροσωπεία της Karsiyaka στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, o κ. Erten προσέφερε ένα πανό της τουρκικής ομάδας με την παραδοσιακή της ονομασία Cordelio και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους από την Πέμπτη στη Σμύρνη, όπου και θα μεταβεί η αποστολή του ΠΑΟΚ για να συμμετάσχει στο Pinar Cup 2015".

Έγινε ο αγιασμός εν όψει της νέας σεζόν

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στο "Παλατάκι" ο αγιασμός εν όψει της αγωνιστικής χρονιάς 2015-16. " Εύχομαι φέτος να πάμε ακόμη καλύτερα. Να έχετε υγεία, ξέρω ότι αγαπάτε πολύ αυτό που κάνετε, θυμάμαι ότι από νεαρή ηλικία παρακολουθούσα όλα όσα έκανε η ομάδα μπάσκετ με τον Πρέλεβιτς και τον Σταυρόπουλο, χαίρομαι που βλέπω τον προπονητή σας τον κ. Μαρκόπουλο να είναι πάντα εδώ με το ίδιο πάθος και αυτό που θέλω να σας ζητήσω είναι, πέρα από τις ικανότητές σας, να βγάλετε αγάπη και τρέλα για τον ΠΑΟΚ", είπε σε όλα τα μέλη της ομάδας ο πάτερ Χρήστος ολοκληρώνοντας τον αγιασμό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ