ΠΑΟΚ

Ανέβασε στροφές ο Σχορτσανίτης

Ανέβασε στροφές ο Σχορτσανίτης
INTIME SPORTS

Κατά την επιστροφή της ομάδας του ΠΑΟΚ στις προπονήσεις, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έβγαλε σημαντικό μέρος του προγράμματος και η προοπτική είναι τόσο αυτός όσο και ο Κώστας Βασιλειάδης να παίξουν κόντρα στον Απόλλωνα.

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το ρεπό των τριών ημερών που είχαν. Στο πρόγραμμα δεν πήραν μέρος οι Μάρκοβιτς, Τέπιτς και Ντούβνιακ καθώς θα γυρίσουν στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη ενώ ο Γουίλιαμ Χάτσερ θα είναι στην πόλη την Παρασκευή.

Το θετικό αναφορικά με την προπόνηση της Τετάρτης είναι πως ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έβγαλε σημαντικό μέρος της προπόνησης και η προοπτική είναι να ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς για να επανέλθει στο εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Πατρών.

Η ίδια προοπτική υπάρχει και για τον Κώστα Βασιλειάδη που ακολουθεί και θα συνεχίσει με ατομικό πρόγραμμα και φυσιοθεραπείες ως το τέλος της εβδομάδας. Θυμίζουμε πως ο "Σόφο" είχε διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική ενώ ο Βασιλειάδης ενοχλήσεις στο πέλμα. Να σημειωθεί πως οι παίκτες θα περάσουν από αιματολογικό έλεγχο την Πέμπτη ενώ την Τετάρτη ο Σούλης Μαρκόπουλος δέχθηκε ευχές (και κέρασε) για τα γενέθλιά του (γιόρταζε την Τρίτη).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ