ΠΑΟΚ

Ανέβασε ρυθμούς ο Βασιλειάδης

Ανέβασε ρυθμούς ο Βασιλειάδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (7/3) συμμετείχε ο Κώστας Βασιλειάδης, ο οποίος εδώ και καιρό είχε ενοχλήσεις στο πέλμα.

Ο Κώστας Βασιλειάδης εδώ και καιρό ακολουθούσε πρόγραμμα θεραπείας για τις ενοχλήσεις στο πέλμα. Την Δευτέρα το πρωί, ωστόσο, ανέβασε ρυθμούς. Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής πήρε μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας και έτσι φορτσάρει μετά το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε για αρκετό διάστημα.

" Από το πρωί στο γήπεδο σήμερα και μετά από καιρό, όλοι μαζί στην προπόνηση. Και ο Κώστας Βασιλειάδης", αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Πλέον το ζητούμενο είναι ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής να αγωνιστεί απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών. Εφόσον δεν νιώθει ενοχλήσεις αυτές τις μέρες, αναμένεται να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα που "έρχεται" και αυτό ισχύει και για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη (πλέον δείχνει να έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική).

Χαλαρό το πρωινό πρόγραμμα της Δευτέρας

Η επιστροφή του Βασιλειάδη στις προπονήσεις για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό ασφαλώς είναι κάτι θετικό για τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί πως το πρωινό πρόγραμμα της Δευτέρας έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς. Απομένει να φανεί πλέον σε τι κατάσταση θα είναι ο Βασιλειάδης (αναφορικά με το πέλμα του) όταν η προπόνηση γίνει σε πιο ανεβασμένους ρυθμούς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ