ΠΑΟΚ

Αναζητώντας... ποιοτικές λύσεις για την ενίσχυση

Αναζητώντας... ποιοτικές λύσεις για την ενίσχυση
INTIME SPORTS

Η έρευνα που κάνει ο ΠΑΟΚ στη θέση "1" και "5" και οι ακριβοί καλαθοσφαιριστές που "κοιτά", αλλά και η προσδοκία να "πέσουν" τα κασέ για να αποκτηθούν παίκτες με αγωνιστική αξία.

O ΠΑΟΚ μπορεί να έχει αργήσει να "κλείσει" το ρόστερ του αλλά σε αυτό ευθύνεται η μεγάλη οικονομική δυνατότητα που... δεν έχει. Ο "Δικέφαλος" έχει "κοιτάξει" πολλούς παίκτες που θεωρούνται ακριβοί (κατά συνέπεια δεν είναι παίκτες χαμηλής ποιότητας) και περιμένει να "πέσουν" τα κασέ τους.

Κάτι που ισχύει τόσο για την θέση "1" όσο και για την θέση "5", με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" να τονίζουν πως ο μόνος τρόπος για να βρεθούν ποιοτικές λύσεις (κάτι που αποτελεί το μεγάλο ζητούμενο για τους "ασπρόμαυρους") είναι ο ΠΑΟΚ να μην βιαστεί να "κλείσει" παίκτη ή παίκτες που είναι αμφιβόλου αγωνιστικής αξίας.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο "Δικέφαλος" θα περιμένει για πάρα πολύ καιρό ακόμη. Αν βρει παίκτη ή παίκτες που θεωρούνται... ιδανικοί για την ομάδα και ο ΠΑΟΚ μπορεί να τους "κλείσει" άμεσα, θα το κάνει. Για την θέση "1" να σημειωθεί ο "Δικέφαλος" "ψάχνει" την περίπτωση του Τζερόμ Ραντλ, ο οποίος την περασμένη σεζόν στην Εσκισεχίρ είχε μέσο όρο 15,8 πόντους και πέντε ασίστ ανά ματς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ