ΠΑΟΚ

Αναζητά καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο αμυντικά

Αναζητά καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο αμυντικά
INTIME SPORTS

Η δουλειά στο αμυντικό κομμάτι προκειμένου ο ΠΑΟΚ να εμφανιστεί βελτιωμένος στον συγκεκριμένο τομέα μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και το ζήτημα της ενίσχυσης .

Ο ΠΑΟΚ είναι γεγονός πως χρειαζόταν πολύ την διακοπή του πρωταθλήματος. Μέσω αυτής οι παίκτες θα μπορούν να πάρουν ανάσες καθώς είναι γεγονός πως υπήρχε αρκετή κούραση το τελευταίο διάστημα λόγω των συνεχόμενων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Επίσης οι Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Κώστας Βασιλειάδης που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών εδώ και καιρό, θα έχουν την δυνατότητα να ανεβάσουν στροφές (ήδη ο "Σόφο" το έχει κάνει και εκτός απρόοπτου θα παίξει κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών ενώ κάτι ανάλογο είναι στο μυαλό να γίνει και με τον Βασιλειάδη ο οποίος την επόμενη εβδομάδα θα "φορτσάρει" προκειμένου να συμμετέχει στις προπονήσεις).

Υπάρχει όμως και ένα τρίτο θετικό στοιχείο λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος αφού ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να βελτιωθεί σε κάποιους τομείς. Όπως για παράδειγμα στην άμυνα και ήδη γίνεται δουλειά σε αυτό το κομμάτι προκειμένου να υπάρξει πρόοδος. Επιπλέον κατά νου είναι και το να υπάρχει στο εξής καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας.

Κατά τα άλλα, στο θέμα της ενίσχυσης στον ΠΑΟΚ τονίζεται πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι "χειροπιαστό". Έρευνα αγοράς γίνεται, βέβαια, ενώ υπάρχουν διάφορες προτάσεις από γραφεία ατζέντηδων. Για την ρακέτα έχει προταθεί ο Ντάνιελ Κίκερτ ενώ για την θέση του "κοντού" και του "ψηλού" μεταξύ άλλων υπάρχουν οι περιπτώσεις των Κόρει Γουέμπστερ και Τσαρλς Τζάκσον.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ