ΠΑΟΚ

Αναχωρεί για Τουρκία ο ΠΑΟΚ

Αναχωρεί για Τουρκία ο ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ την Τετάρτη θα αναχωρήσει για την Τουρκία καθώς στην Σμύρνη ο "Δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια την Τράμπζονσπορ, την Ανκαρα και την Καρσίγιακα

Την ευκαιρία να κάνει κάποιες τελευταίες δοκιμές θα έχει ο Σούλης Μαρκόπουλος στο τουρνουά της Σμύρνης. Για την Τουρκία η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (30/9) και την Πέμπτη (1/10) ο "Δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει την Τράμπζονσπορ. Την Παρασκευή (2/10) θα παίξει κόντρα στην Ανκαρα και το Σάββατο (3/10) θα αγωνιστεί απέναντι στην Καρσίγιακα.

Αυτά τα τρία φιλικά θα είναι τα τελευταία του ΠΑΟΚ πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Θυμίζουμε πως το πρώτο επίσημο ματς του "Δικεφάλου" είναι αυτό κόντρα στο Ρέθυμνο στις 7/10 για τον θεσμό του Κυπέλλου (ο αγώνας θα γίνει στο "Παλατάκι").

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στο τουρνουά της Σμύρνης (Pinar Cup 2015) δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Βαγγέλη Μαργαρίτη ο οποίος στις 25/9 μετά από ενοχλήσεις που είχε στο αριστερό γόνατο, διαπιστώθηκε πως έχει οστικό οίδημα. Θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα πρώτα επίσημα ματς του ΠΑΟΚ και λογικά θα εξεταστεί εκ νέου το επόμενο διάστημα.

Δεν έρχεται ο Ασκα

Στο μεταξύ συνεχίζεται η αναζήτηση για τον σέντερ, ο "Δικέφαλος" είχε επαφή με τον Ιβάν Ασκα αλλά ο παίκτης ενημέρωσε την πλευρά του ΠΑΟΚ πως δεν θα παίξει στους "ασπρόμαυρους", όπως λένε στην ΚΑΕ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ