ΠΑΟΚ

Αναχωρεί για τις ΗΠΑ ο Σταυρόπουλος

Αναχωρεί για τις ΗΠΑ ο Σταυρόπουλος

Ο Νίκος Σταυρόπουλος την Πέμπτη (9/7) θα φύγει στις ΗΠΑ καθώς από τις 11/7 έως τις 21/7 θα παρακολουθήσει από κοντά το Summer League του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας

Eφτασε η ώρα για το ταξίδι του Νίκου Σταυρόπουλου στις ΗΠΑ... Ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ θα αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης (9/7) για την Αμερική, όπου θα παρακολουθήσει το Summer League του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας που θα γίνει από τις 11/7 έως τις 21/7.Εκεί θα τσεκάρει αρκετούς παίκτες και υπάρχει η πιθανότητα ο "Δικέφαλος" να ενισχυθεί με κάποιον νεαρό Αμερικανό από αυτούς που θα δει από κοντά ο "Μάτζικ".

Ο τελευταίος θα είναι στις ΗΠΑ καθ' όλη την διάρκεια του Summer League του ΝΒΑ και μετά την ολοκλήρωση αυτού, θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και φυσικά θα μεταφέρει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ τις εντυπώσεις του.

Από εκεί και πέρα το μυαλό είναι στις επαφές για θέματα χορηγιών ενώ για την ενίσχυση στους "κοντούς", δεν αποκλείεται να απασχολήσει το όνομα του Μάριου Μπατή ο οποίος αναμένεται να μην συνεχίσει στον Απόλλωνα Πατρών την επόμενη σεζόν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ