ΠΑΟΚ

Αναβολή για Καλλέ, χαμόγελα για διαρκείας

Αναβολή για Καλλέ, χαμόγελα για διαρκείας
INTIME SPORTS

Την Τετάρτη (29/7) η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε και πήρε αναβολή για τις 15/9 όσον αφορά το θέμα των οφειλών προς τον Νίκο Καλλέ για το διάστημα που έπαιξε στον "Δικέφαλο". Ικανοποίηση για την κίνηση των διαρκείας.

Οι δικαστικές διαμάχες μεταξύ του Νίκου Καλλέ και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζονται. Πέραν των οφειλομένων για το άρθρο 99 (υπάρχει δικαστήριο για το τέλος του Σεπτέμβρη), ο Καλλές εδώ και καιρό έχει κινηθεί κατά του "Δικεφάλου" για οφειλόμενα από το διάστημα που είχε παίξει στους "ασπρόμαυρους". Για την Τετάρτη (29/7) ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση της προσφυγής του (στην ΕΕΟΔΑΚ), με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να ζητά και να παίρνει αναβολή στην υπόθεση για τις 15 Σεπτέμβρη.

Κατά τα άλλα, στους "ασπρόμαυρους" φαίνονται ευχαριστημένοι με το ενδιαφέρον που δείχνει ο κόσμος για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2015-16. Από την Τρίτη ξεκίνησε η διάθεσή τους και στον "Δικέφαλο" επισημαίνουν πως για τα δεδομένα της δύσκολης εποχής που υπάρχει στη χώρα μας, υπάρχει ικανοποιητική κίνηση σχετικά με την πώληση των διαρκείας. Στο μεταξύ, το θέμα της απόκτησης ενός πλέι μέικερ φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα (βέβαια και για άλλες θέσεις "ψάχνονται" στην ομάδα) και γίνονται καθημερινές επαφές μεταξύ των στελεχών του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ