ΠΑΟΚ

Ανάλυση του Απόλλωνα και έγγραφο για τον Ντίλαρντ

Ανάλυση του Απόλλωνα και έγγραφο για τον Ντίλαρντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Προβολή βίντεο έγινε την Πέμπτη και αναλύθηκε από τον Σούλη Μαρκόπουλο ο τρόπος παιχνιδιού του Απόλλωνα Πατρών. Η ΚΑΕ έστειλε έγγραφο σε ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ για τον Ντίλαρντ.

Mε γεμάτο "οπλοστάσιο" συνεχίζει ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών. Ούτε την Πέμπτη (10/3) υπήρχαν προβλήματα για τον Σούλη Μαρκόπουλο αφού προπονήθηκαν όλοι οι καλαθοσφαιριστές του "Δικεφάλου".

Την σημερινή μέρα (10/3) υπήρχε η δυνατότητα ανάλυσης του τρόπου παιχνιδιού των Πατρινών. Εγινε προβολή βίντεο και ο Μαρκόπουλος επισήμανε στους παίκτες του τι θα πρέπει να προσέξουν. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα περιθώριο για "γκέλα" στο ματς του Σαββάτου και γενικώς στον "Δικέφαλο" αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα σοβαρά τον Απόλλωνα Πατρών. Εξάλλου η ομάδα του Κώστα Μέξα είχε κάνει την ζημιά στον αγώνα του πρώτου γύρου παίρνοντας την νίκη στην εκπνοή με 69-68.

Έστειλε έγγραφο σε ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ για Ντίλαρντ

Στον ΠΑΟΚ θέλουν κάτι οριστικό αναφορικά με το αν ο Κέβιν Ντίλαρντ (ο οποίος είχε βρεθεί θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών) μπορεί να υπολογίζεται από τον Απόλλωνα Πατρών για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Γι' αυτή και η ΚΑΕ έστειλε έγγραφο στον ΕΣΑΚΕ και την ΕΟΚ ζητώντας επίσημα να μάθει αν ο συγκεκριμένος παίκτης θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο ματς με τον "Δικέφαλο". Στο μεταξύ το απόγευμα της Παρασκευής ο ΠΑΟΚ θα παραχωρήσει το γήπεδό του στον Απόλλωνα προκειμένου οι Πατρινοί να προπονηθούν στο "Παλατάκι" (η ομάδα του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο είχε χρησιμοποιήσει δύο φορές το γήπεδο του Απόλλωνα).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ