ΠΑΟΚ

Ανακοινώθηκε από την Ομπραντόιρο ο Βασιλειάδης

Ανακοινώθηκε από την Ομπραντόιρο ο Βασιλειάδης

Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν στη Liga Endesa, η Ομπραντόιρο ενισχύθηκε με την απόκτηση του Κώστα Βασιλειάδη. Ο 32χρονος γκαρντ επιστρέφει στην ισπανική ομάδα, τη φανέλα της οποίας φόρεσε πριν από έξι χρόνια.

Οι συζητήσεις του Κώστα Βασιλειάδη με την Ομπραντόιρο δεν κράτησαν πολύ. Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης (28/4) έγινε η πρώτη επαφή , το απόγευμα της ίδιας ημέρας ανακοινώθηκε η απόκτησή του. Ο 32χρονος γκαρντ αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον "δικέφαλο" μετά την ήττα από την ΑΕΚ, για να επιστρέψει στην ισπανική ομάδα, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για μία χρονιά (2009-'10) με μεγάλη επιτυχία.

Η ομάδα του Μόντσο Φερνάντεθ παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της regular season στη Liga Endesa, με τον πρώην αρχηγό του ΠΑΟΚ να αποτελεί... εγγύηση επιτυχίας, αφού γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα εντός της ομάδας. Ταυτόχρονα όμως, ο "Βάσκος" είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία από το ισπανικό πρωτάθλημα, έχοντας αγωνιστεί στην Ιβηρική με τις φανέλες των Ουνικάχα Μάλαγα και Μπιλμπάο, πέραν αυτής της Ομπραντόιρο.

Ο παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στη Γαλικία, όπου εδρεύει η ομάδα, δίχως πάντως να είναι βέβαιο ότι θα μπορέσει να ενισχύσει τη νέα του ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής (1/5) κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ματέο: "Εχει την εμπειρία ο Βασιλειάδης, μπορεί να βοηθήσει"

Ο γενικός διευθυντής της Ομπραντόιρο, Χοσέ Λουίς Ματέο ανέφερε για τον Βασιλειάδη: " Ο Κώστας μόλις τελείωσε τις υποχρεώσεις του (σ.σ. στην Ελλάδα) και ήταν μια καλή ευκαιρία για συμφωνία μαζί του. Ο χαρακτήρας του και οι αρετές που έχει στο παιχνίδι του, μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στην τελική ευθεία της σεζόν. Εκτός από την γνώση του πρωταθλήματος και το ότι ξέρει την πόλη, έχει την εμπειρία για να προσαρμοστεί γρήγορα στην ομάδα".



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ