ΠΑΟΚ

Άμυνα, το "κλειδί" για το σερί...

Άμυνα, το "κλειδί" για το σερί...

Ο ΠΑΟΚ έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και σε αυτό το νικηφόρο του σερί έχουν παίξει σημαντικό ρόλο οι αμυντικές του επιδόσεις. Πόσους πόντους μέσο όρο δέχτηκε ο "Δικέφαλος".

O ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα του Φλεβάρη (στις 1/2 το ντέρμπι με τον Αρη) μέχρι και τα μέσα του Μάρτη (στις 16/3 το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό) γνώρισε πολλές ήττες... Συγκεκριμένα είχε πέντε σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει αφήσει πίσω του εκείνο το ντεφορμάρισμα.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ μετράει τέσσερις σερί νίκες στη Basket League καθώς επικράτησε του Πανελευσινιακού (εκτός έδρας), του Απόλλωνα Πατρών (εντός έδρας), της Κηφισιάς (εκτός έδρας) και του Κολοσσού (εντός έδρας).

Μπορεί σε αυτά τα τέσσερα ματς ο "Δικέφαλος" να μην έπαιξε κάποιο... τρομερό μπάσκετ, όμως σημασία έχει πως "ήρθαν" τα θετικά αποτελέσματα. Και για να "έρθουν" αυτά προκειμένου να δημιουργηθεί έτσι το νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγώνων, "κλειδί" αποτέλεσε η άμυνα η οποία ήταν το "όπλο" του συνόλου του Σούλη Μαρκόπουλου.

Οι "ασπρόμαυροι" κόντρα σε Πανελευσινιακό, Απόλλων Πατρών, Κηφισιά και Κολοσσό είχαν παθητικό 236 πόντους συνολικά, δηλαδή δέχτηκαν μέσο όρο μόλις 59 πόντους σε αυτά τα τέσσερα ματς.

Στα τρία από αυτά ο "Δικέφαλος" δεν δέχτηκε πάνω από 60 πόντους (απέναντι σε Πανελευσινιακό ο ΠΑΟΚ δέχτηκε 59 πόντους, κόντρα στον Απόλλωνα δέχτηκε 46 πόντους και απέναντι στην Κηφισιά δέχτηκε 60 πόντους) και στο μόνο παιχνίδι που ξεπέρασε το όριο των 60 πόντων ήταν αυτό με τον Κολοσσό καθώς ο "Δικέφαλος" δέχτηκε 72 πόντους, χαλαρώνοντας κάπως στα τελευταία λεπτά του αγώνα με αποτέλεσμα οι Ροδίτες να τον "πλησιάσουν" στο σκορ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ