ΠΑΟΚ

Aμφίβολος ο Μπρέμερ για το ματς με Άρη

Aμφίβολος ο Μπρέμερ για το ματς με Άρη

Ο Τζέι Αρ Μπρέμερ έκανε εξετάσεις την Τρίτη (16/6), έχει ελαφριά διάταση στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού και η συμμετοχή του στο ματς με τον Άρη (17/6, 19:30) κρίνεται αμφίβολη. Τι δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Σε υπερηχογράφημα υποβλήθηκε την Τρίτη (16/6) ο Τζέι Αρ Μπρέμερ, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι ταλαιπωρείται από ελαφριά διάταση στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού.

Ο Αμερικανός έμεινε για προληπτικούς λόγους ξανά εκτός προπόνησης (θυμίζουμε πως δεν είχε προπονηθεί ούτε την Δευτέρα) και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, η συμμετοχή του στο ματς με τον Άρη είναι αμφίβολη. Πάντως θα είναι κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ.

Μαρκόπουλος: "Περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι"

Για τον αγώνα με τον Άρη, ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: "Είναι ένα ακόμη παιχνίδι με τον Άρη, που είναι πολύ σκληρός αντίπαλος, ειδικά μέσα στο γήπεδό του και με οποιεσδήποτε συνθήκες. Και σε αυτό το παιχνίδι θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο η διάρκεια, αλλά και οι δυνάμεις που θα δείξουμε στην πορεία του αγώνα, όπως επίσης και η ενέργεια που θα βγάλουμε στο γήπεδο. Και η ομάδα που θα έχει αυτά τα στοιχεία και τα βγάλει στο γήπεδο θα είναι αυτή που θα κερδίσει. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, αλλά όπως γίνεται συνήθως, αυτό το οποίο περιμένουμε είναι ένα κλειστό παιχνίδι και όχι με το υψηλό σκορ που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι στο γήπεδο του Άρη. Όλα ξεκινούν από την άμυνα, αυτό είναι το σημείο κλειδί και για την δική μας ομάδας και θα είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, να έχουμε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα και από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα θα έρθουν".

Κλήθηκε σε απολογία η ΚΑΕ

Σε απολογία για την Τετάρτη (17/6) κλήθηκε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για το τελευταίο εντός έδρας ματς με τον Αρη που έγινε το Σάββατο (13/6) στο "Παλατάκι". Στο φύλλο αγώνα γράφτηκαν υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από οπαδούς του "Δικεφάλου". Η ασπρόμαυρη ΚΑΕ θα απολογηθεί με υπόμνημα και αναμένεται να υπάρξει χρηματικό πρόστιμο για τους "ασπρόμαυρους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ