ΠΑΟΚ

Αμφίβολος ο Μιλιένοβιτς για Δόξα Λευκάδας

Αμφίβολος ο Μιλιένοβιτς για Δόξα Λευκάδας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με δύο πολύ σημαντικά προβλήματα ενδέχεται να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της Basket League απέναντι στη Δόξα Λευκάδας (8/10, 17:00), αφού αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Νέναντ Μιλιένοβιτς και Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος είναι το μικρότερο κακό για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είδε τον Νέναντ Μιλιένοβιτς να αποχωρεί τραυματίας από το ΟΑΚΑ. Ο νεαρός πλεϊμέικερ υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (6/10) σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο.

Δεν είναι βέβαια ακόμη σαφές αν αυτό το πρόβλημα μπορεί να του στερήσει τη συμμετοχή στην πρεμιέρα της Basket League με τη Δόξα Λευκάδας (8/10, 17:00). Όσο πονάει όμως, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να δώσει το "παρών" στον αγώνα με τους νεοφώτιστους. Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο, όντας κι αυτός κάτι παραπάνω από αμφίβολος για το Σάββατο (8/10, 17:00).

Αμφότερες περιπτώσεις θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή (7/10) μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, αφού εν συνεχεία η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό το νησί του Ιονίου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ