ΠΑΟΚ

Αμφίβολος για Τενερίφη ο Κρουμπάλι

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ουσμάν Κρουμπάλι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιστεί κόντρα στην Τενερίφη την Τετάρτη (8/11). Προπονήθηκε ο Όουεν Κλάσεν.

Χωρίς τον Ουσμάν Κρουμπάλι είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο προσεχές παιχνίδι με την Τενερίφη την προσεχή Τετάρτη (8/11). Ο 29χρονος σέντερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και θεωρείται δύσκολο να είναι έτοιμος ενόψει του αγώνα με την Ισπανική ομάδα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Ο Αμερικανός σέντερ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Σαλόν την περασμένη Τρίτη (31/10) και έκτοτε έχει ξεκινήσει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι έτοιμος ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της ομάδας του Παπαθεοδώρου.

Το ευχάριστο για τον ΠΑΟΚ ωστόσο είναι ότι ο Όουεν Κλάσεν προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην ισπανική ομάδα, με τον κόουτς Παπαθεοδώρου να έχει ένα πρόβλημα λιγότερο στο μυαλό του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ