ΠΑΟΚ

Αγνοεί το "διπλό" εδώ και σχεδόν ένα χρόνο

Αγνοεί το "διπλό" εδώ και σχεδόν ένα χρόνο
ΠΑΟΚ Ζολνόκι

Στις 17/12/2014 είχε "έρθει" η τελευταία εκτός νίκη του ΠΑΟΚ στο Eurocup κόντρα στην Μπούντουτσνοστ και πλέον μετρά έξι σερί ήττες. Τα επόμενα ματς του "Δικεφάλου" και των Λιέτουβος Ρίτας, Ζολνόκι.

Ο ΠΑΟΚ με την... τραγική εμφάνισή του στο τέταρτο δεκάλεπτο του αγώνα (δέχτηκε επιμέρους σερί 37-14) με την Ζολνόκι, έχασε με 78-69 και πλέον τα πράγματα δεν είναι καθόλου θετικά γι' αυτόν όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση.

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου θα μπορούσε να πάρει μια σημαντικότατη νίκη απέναντι στους Ούγγρους, δεν τα κατάφερε και έτσι έμεινε δίχως "διπλό" στο Eurocup εδώ και 11 μήνες (περίπου ένας χρόνος δηλαδή, ένα μεγάλο διάστημα για μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ).

Τελευταία φορά που είχε κερδίσει μακριά από το "Παλατάκι" ήταν στις 17/12/2014 όταν επικράτησε της Μπούντουτσνοστ με σκορ 76-81. Από τότε ο ΠΑΟΚ μετρά έξι εκτός έδρας ήττες, αυτές απέναντι στην Λιμόζ, την Χίμκι, την Καντού, την Ζενίτ, την Αβτοντορ και την Ζολνόκι.

Να σημειωθεί πως την περασμένη σεζόν (2014-15) ο ΠΑΟΚ είχε τρεις εκτός έδρας νίκες στον όμιλό του και έτσι κατάφερε να περάσει στους "32" του θεσμού ενώ φέτος έχει... μηδέν και απομένουν δύο εκτός έδρας παιχνίδια ακόμη (αυτό με την Μπεσίκτας και αυτό με την Λιέτουβος Ρίτας).

Οι επόμενες αγωνιστικές για ΠΑΟΚ, Λιέτουβος Ρίτας και Ζολνόκι

Η 6η αγωνιστική ήταν πολύ κακή για τον ΠΑΟΚ καθώς όχι μόνο δεν έκανε βήμα πρόκρισης, αλλά πλέον με τον "Δικέφαλο" ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση του ομίλου η Λιέτουβος Ρίτας και η Ζολνόκι. Οι δύο ομάδες ουσιαστικά είναι οι αντίπαλοί των "ασπρόμαυρων" για την υπόθεση πρόκριση (βέβαια η Ζολνόκι έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα) και με αφορμή αυτό, ας δούμε ποια είναι τα επόμενα παιχνίδια των Λιθουανών, των Ούγγρων και του "Δικεφάλου" ο οποίος θέλει πάση θυσία νίκη στο ματς με την Ζενίτ την επόμενη εβδομάδα.

7η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-Ζενίτ

Λιέτουβος Ρίτας-Ζολνόκι

8η αγωνιστική

Μπεσίκτας-ΠΑΟΚ

Αβτοντορ-Λιέτουβος Ρίτας

Ζενίτ-Ζολνόκι

9η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-Αβτοντορ

Ζενίτ-Λιέτουβος Ρίτας

Ζολνόκι-Μπεσίκτας

10η αγωνιστική

Λιέτουβος Ρίτας-ΠΑΟΚ

Αβτοντορ-Ζολνόκι

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ