ΠΑΟΚ

"Aγκάθι το οικονομικό για τον Αντζούσιτς"

"Aγκάθι το οικονομικό για τον Αντζούσιτς"

Διαβάστε τι μας είπε ο ατζέντης του Ντανίλο Αντζούσιτς, Γιώργος Παταπατίου ο οποίος ανέφερε πως ο Σέρβος αναζητά μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ

Την προηγούμενη εβδομάδα στο εξωτερικό τόνιζαν πως ο Ντανίλο Αντζούσιτς (24, 1,95) είναι πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ. Βέβαια τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι... Ο συγκεκριμένος παίκτης απασχολεί στον "Δικέφαλο", υπάρχει διάθεση για συνεργασία αλλά θα πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα για να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

Μιλήσαμε με τον Ελληνα εκπρόσωπο του Αντζούσιτς, Γιώργο Παταπατίου ο οποίος μεταξύ άλλων μας είπε: "Ο Αντζούσιτς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του και ψάχνεται για μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Ηταν στην Μπιλμπάο, έμεινε ελεύθερος και θέλει να δείξει την αξία του". Οσο για τις επαφές με τον ΠΑΟΚ σχετικά με το οικονομικό; "Υπάρχει πρόβλημα στο οικονομικό. Αυτό είναι το αγκάθι".

Ο Αντζούσιτς, το οικονομικό και ο... Ντούβνιακ

Ο ΠΑΟΚ την δεδομένη χρονική στιγμή έχει την δυνατότητα να προσφέρει λίγο περισσότερο από το μισό των χρημάτων που θέλει ο Αντζούσιτς. Υπάρχει βέβαια η προοπτική ο παίκτης να "ρίξει" τις απαιτήσεις του αλλά για να γίνει το... deal, θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να ανεβάσει το ποσό που μπορεί να διαθέσει. Κατά τα άλλα σχετικά με την περίπτωση του Ούρος Ντούβνιακ που είχαμε αποκαλύψει, ο ίδιος ο παίκτης παραδέχεται πως υπήρξε επαφή του ατζέντη του με την πλευρά των "ασπρόμαυρων".

Ο Σέρβος (θετικός για τους "ασπρόμαυρους") πλέον περιμένει να δει αν ο "Δικέφαλος" "τρέξει" την περίπτωσή του. Τέλος, υπάρχει μια περίπτωση -αν το επιτρέψουν οι συνθήκες- ο ΠΑΟΚ να ασχοληθεί με τον Αάρον Κραφτ που συμμετείχε στο Summer League του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας το οποίο παρακολούθησε από κοντά ο Νίκος Σταυρόπουλος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ