ΠΑΟΚ

Αγγελάκης: "Υπάρχει ενδιαφέρον για Μαρκόπουλο"

Αγγελάκης: "Υπάρχει ενδιαφέρον για Μαρκόπουλο"
INTIME SPORTS

Ο Τομ Αγγελάκης μιλάει για τον Σούλη Μαρκόπουλο και τον ΠΑΟΚ, τονίζει πως υπήρξε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό αλλά υπογραμμίζει πως δεν έγινε πρόταση στον έμπειρο κόουτς.

Στο προσκήνιο είναι για τον ΠΑΟΚ το θέμα του Σούλη Μαρκόπουλου του οποίου το όνομα έχει ακουστεί για τον Παναθηναϊκό ενώ πρόσφατα ο έμπειρος κόουτς δήλωσε ανοιχτός σε μια καλή πρόταση από άλλη ομάδα.

"Υπήρξε κάποια στιγμή ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, όχι όμως πρόταση", μας είπε ο ατζέντης του, Τομ Αγγελάκης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του την Πέμπτη (25/6) όταν τον ρωτήσαμε για τον Παναθηναϊκό και τον έμπειρο κόουτς ενώ για το ότι "κυκλοφόρησε" πως ο Σούλης Μαρκόπουλος συζήτησε στην Αθήνα με τους "πράσινους", ήταν ξεκάθαρος:

"Δεν υπάρχει αυτό. Είναι αστείο...". Όσο για το τι θα γίνει στο εξής με τον ΠΑΟΚ; "Εχει συμβόλαιο (σ.σ. υπάρχει όρος στο τέλος του κάθε χρόνου στο συμβόλαιό του που του δίνει το δικαίωμα να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, όπως μας είπε χθες ο κ. Αγγελάκης σε νέα επικοινωνία που είχαμε μαζί του)", τόνισε ο γνωστός μάνατζερ που πρόσθεσε πάντως για τον Μαρκόπουλο ότι "έχω ενδιαφέρον από ομάδες από άλλες χώρες".

Ο Αγγελάκης, που σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως ο Μαρκόπουλος θα μείνει στον "Δικέφαλο" είπε "δεν ξέρω", θα βρίσκεται την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη για κάποιες δουλειές του και φυσικά δεν αποκλείεται να γίνει κάποια συνάντηση μαζί του.

Τι γίνεται με Ζάρα

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση στον Θοδωρή Ζάρα για τριετές συμβόλαιο ενώ ο Άρης για διετές. Βέβαια παίζει ρόλο και το οικονομικό γιατί οι "κίτρινοι" του έκαναν αρκετά καλή πρόταση... Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής θα "ζυγίσει" τα δεδομένα και τα απαντήσει μετά το σαββατοκύριακο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ