ΠΑΟΚ

Αφιξη για Οντουμ, Βον και Λάνγκφορντ

Αφιξη για Οντουμ, Βον και Λάνγκφορντ

Οι Τζέικ Οντουμ, Τζούλιαν Βον και Κέβιν Λάνγκφορντ από το βράδυ της Δευτέρας (1/9) βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη. Τι δήλωσαν

Mετά τον Μαρκ Κάρτερ, στη Θεσσαλονίκη πλέον και οι υπόλοιποι τρεις Αμερικανοί του ΠΑΟΚ. Οι Τζέικ Οντουμ, Τζούλιαν Βον και Κέβιν Λάνγκφορντ έφτασαν στην πόλη το βράδυ της Δευτέρας μέσω Κωνσταντινούπολης. Πλέον ολοκληρώθηκαν οι αφίξεις για τον "Δικέφαλο" και από Τρίτη αρχίζει η... δουλειά για τους ξένους του "Δικεφάλου".

Την συγκεκριμένη μέρα θα πάρουν μέρος στο πρόγραμμα των "ασπρόμαυρων" και ως εκ τούτου ο Σούλης Μαρκόπουλος για πρώτη φορά από την έναρξη της προετοιμασίας, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Λάνγκφορντ: "Νιώθω άνετα από την πρώτη στιγμή..."

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ είπε: "Ανυπομονώ... Είναι όμορφη η υποδοχή που έγινε. Νιώθω πολύ άνετα από την πρώτη στιγμή. Μίλησα με τους νέους μου συμπαίκτες μου κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Είναι σημαντικό πως είμαι για τρίτη χρονιά στην Ελλάδα, είμαι βετεράνος πλέον εδώ. Θέλω να βοηθήσω τον Οντουμ να προσαρμοστεί και να κατακτήσω με τον ΠΑΟΚ όποιους στοχους έχει θέσει η ομάδα. Πέρυσι έπαιξα πολλές φορές απέναντι στον ΠΑΟΚ. Φέτος θα είναι αλλιώς αφού θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας και όχι αντίπαλο. Μίλησα με τους Κάρτερ και Σαλούστρο και λέγαμε πως θέλουμε να παιξουμε ξανά μαζί".

Βον: "Ευχάριστο που θα παίξω στον ΠΑΟΚ και στο Γιούροκαπ"

Ο Τζούλιαν Βον ανέφερε: "Ερχόμενος εδώ, καταλαβαίνεις για το πόσο διαφορετικό επίπεδο ομάδας μιλάμε. Φάνηκε από την υποδοχή... Είναι ευχάριστο που θα παίξω στον ΠΑΟΚ και στο Γιούροκαπ".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στο Κύπελλο Ελλάδας την πρώτη του ομάδα, τον ΚΑΟΔ: "Αυτά συμβαίνουν, πέρασα καλά στον ΚΑΟΔ. Στο μπάσκετ δεν υπάρχουν φιλίες, θα κάνω το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ".

Οντουμ: "Ανυπομονώ να ξεκινήσω"

Ο Τζέικ Οντουμ είπε: "Φεύγω για πρώτη φορά εκτός Αμερικής, ήταν μια θερμή υποδοχή. Είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ να ξεκινήσω με τους νέους μου συμπαίκτες. Δεν μιλήσαμε πολύ με τους άλλους παίκτες (σ.σ. Κάρτερ και Λάνγκφορντ), αλλά τους ξέρω καλά και θέλω να τους βοηθήσω".

Για το ότι θα πάρει την θέση του Ντι Τζέι Κούπερ: " Τον ξέρω τον Κούπερ, τον είδα αρκετά στα περσινά ματς και είδα τα στατιστικά του. Θα βάλω... μεγάλα παπούτσια για να καλύψω τον Κούπερ και ελπίζω να τα καταφέρω".

Για την συνέχεια της καριέρας του: " Ηρθα εδώ γιατί ο ΠΑΟΚ είναι η δουλειά μου. Μόνο τον ΠΑΟΚ σκέφτονται τώρα, τα άλλα θα τα σκεφτώ πολύ αργότερα".

Για το τι θα έλεγε πρώτα στους γνωστούς του για τον ΠΑΟΚ: "Δεν έχω δει πολλά, αλλά σίγουρα θα έχω να πω πολλά για την ομάδα, τον ΠΑΟΚ και την πόλη για να τους μεταφέρω πληροφορίες".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ