ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ζιάγκος κι επίσημα στον Πανιώνιο

Ζιάγκος κι επίσημα στον Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος είναι ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου. Επιστροφή στον Ιστορικό δύο χρόνια μετά για τον Έλληνα τεχνικό.

Με τον Βαγγέλη Ζιάγκο στο τιμόνι του θα συνεχίσει στη Stoiximan.gr Basket League ο Πανιώνιος. Ο Ιστορικός ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Έλληνα τεχνικό , ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα δύο χρονιά μετά τη θητεία του, που συνδέθηκε με την άνοδο από τη Β' Εθνική.

Η ανακοίνωση:

Στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ BIKOΣ COLA, επέστρεψε ο προπονητής Βαγγέλης Ζιάγκος, δυο χρόνια μετά την θητεία που είχε στον πάγκο της ομάδας για την περίοδο 2015-2016 και την καθοδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και την άνοδο της στην Α2 κατηγορία. Η συμφωνία της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA με τον Βαγγέλη Ζιάγκο έχει διάρκεια μέχρι την ολοκλήρωση της τρεχουσης αγωνιστικής περιόδου.

Η παρουσίαση του νέου προπονητή στους παίκτες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA, θα πραγματοποιηθεί από την διοίκηση της ΚΑΕ, πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης που έχει προγραμματισθεί στις 17.30.

Θα δημοσιευτεί βίντεο δηλώσεων προς χρήση των ΜΜΕ.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΖΙΑΓΚΟΥ

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος έχει γεννηθεί στις 14 Μαρτίου 1976 στα Ιωάννινα και αγωνίστηκε στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας. Άρχισε την προπονητική καριέρα του στα τμήματα υποδομών της ΑΕΚ (Παμπαίδες, Εφήβοι). Στην τριετία 2008-2011 διετέλεσε μέλος του προπονητικού επιτελείου στην ανδρική ομάδα της ΑΕΚ. Συνεργάσθηκε παράλληλα με τις ομάδες του Ίκαρου Νέας Σμύρνης και Ένωσης Νέας Περάμου κατακτώντας την άνοδο τους στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ.

Στην θέση του πρώτου προπονητή της ΑΕΚ επέστρεψε στο χρονικό διάστημα 2012-2014 και την καθοδήγησε σε δυο συνεχόμενες ανόδους, μέχρι το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας (3η θέση στην Β’ Εθνική, 1η θέση στην Α2 κατηγορία). Η συνεργασία του με την ΚΑΕ ΑΕΚ ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του 2014.

Ήταν ο προπονητής της Δόξας Λευκάδας στην περίοδο 2014-2015 και εν συνεχεία τον Οκτώβριο του 2015 ανέλαβε τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, πετυχαίνοντας τον στόχο της ανόδου από την θέση της πρωταθλήτριας ομάδας. Η επέκταση της καριέρας του, εκτός των ελληνικών συνόρων, άρχισε στον Λίβανο, την περσινή αγωνιστική περίοδο και τον πάγκο της Αλ Ριάντι που κατέκτησε δυο τίτλους στο πρωτάθλημα της χώρας και στο πανασιατικό πρωτάθλημα (FIBA ASIA CHAMPIONS CUP).

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ